Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λύγισε η Σία Κοσιώνη στον αέρα – Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τα θλιβερά γεγονότα, της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, είναι απόλυτα φυσιολογικό να συγκινούνται. Όπως και η Σία Κοσιώνη που στον αέρα εκπομπής για την κάλυψη των γεγονότων δάκρυσε στον αέρα. 

Πιο συγκεκριμένα, όσο ο δημοσιογράφος του σταθμού μετέδιδε πως όλα τα διεθνή δίκτυα αναφέρουν όσα διαδραματίστηκαν στη Λάρισα, η Σία Κοσιώνη προσπαθούσα να κρατήσει τα δάκρυα της για να μην κυλήσουν και φανούν στο άκουσμα των σοκαριστικών περιγραφών για την εθνική τραγωδία.

Κάτι που, όμως, δεν κατάφερε να πράξει μιας και οι σπασμοί του προσώπου καθώς και το χέρι που θέλησε να προλάβει το δάκρυ, την πρόδωσαν. Μια εύλογα πολύ φορτισμένη τηλεοπτική στιγμή για την Σία Κοσιώνη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη το βράδυ της Τετάρτης.

Αμέσως μόλις ο δημοσιογράφος ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ, η άνκοργουμαν πέρασε γρήγορα στο επόμενο θέμα τονίζοντας πως «μεγάλα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα δίνουν το παρόν από νωρίς στον τόπο της τραγωδίας με απεσταλμένους και ανταποκριτές. Την αδιάκοπη μάχη των διασωστών για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων στα Τέμπη αλλά και τις πληροφορίες για τις συνθήκες που οδήγησαν στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία περιέγραψε, μιλώντας στο BBC, η δική μας απεσταλμένη στο σημείο, Έλλη Κασόλη».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!