Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 2/3/23

ΚΡΙΟΣ
Θα έχεις πολλή δουλειά κι αυτό θα σε βγάλει εκτός εαυτού, οπότε πρόσεξε γιατί με τα νεύρα που έχεις κάνεις συνεχώς εχθρούς. Παρέμεινε ψύχραιμος και συνεργάσου. Τα επαγγελματικά σου θέλουν πολλή προσοχή. Τα οικονομικά σου δεν σε αφήνουν ν’ ανασάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει κι αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία δείχνει κάποια καλά στοιχεία.
ΤΑΥΡΟΣ
Μην πιέζεις κανέναν να μείνει δίπλα σου, έστω κι αν χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη σου ή έναν φίλο. Στα επαγγελματικά σου η απογοήτευση δεν βοηθάει. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και προχώρα δυναμικά. Πάντα βρίσκεις λύσεις και οι γύρω σου το ξέρουν καλά αυτό. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει διακριτικά. Να ανταποκριθείς γρήγορα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην σκεφτείς με συναισθηματισμό γιατί θα δεχτείς μια πρόταση συνεργασίας από έναν παλιό συνεργάτη σου αλλά με λογική και επαγγελματισμό. Έτσι θ’ αποφασίσεις σωστά. Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος στα οικονομικά θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου ότι το σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος μην υποκύψεις σε επανασύνδεση γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Να προφυλαχτείς από κουτσομπολιά και αν υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία ήλεγξε εξονυχιστικά τα ψιλά γράμματα. Εκεί πιθανότατα … κρύβεται μια παγίδα την οποία στην στήνει συνεργάτη σου για να σε βάλει στο περιθώριο. Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος μην χαλάσεις την ερωτική βραδιά με τη γκρίνια σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέκεις σε ιστορίες της μιάς βραδιάς, δεν είναι για σένα.
ΛΕΩΝ
Άρχισε να κάνεις διακανονισμούς και επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα χωρίς την έπαρση ότι τα ξέρεις όλα. Έχεις δίπλα σου καλούς συμβούλους, Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Άνοιξε μόνο αν έχεις κλείσει τη πόρτα στην παλιά. Αλλιώς μείνε μόνος μην πληγώσεις άλλον άνθρωπο γιατί εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόσεξε για θα κάνεις ένα λάθος στη δουλειά το οποίο θα… ελαφρύνει το πορτοφόλι σου αλλά θα το προλάβεις πριν γίνει χειρότερο. Δώσε σημασία στις συμβουλές ενός συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος μια ξεκινήσεις σήμερα συζήτηση με το ταίρι σου. Δείξε του τρυφερότητα γιατί μόνο έτσι θα σώσεις τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι ευκολόπιστος. Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.
ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην ανοιχτείς σήμερα σε κάτι καινούργιο γιατί θα αποδειχτεί ότι δεν είναι αυτό που περιμένεις. Να ακούς τους συνεργάτες σου και μην μπλέκεις σε αμφίβολες καταστάσεις που δεν θα σου αποφέρουν κέρδος αλλά μόνο προβλήματα. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση από πρόσωπο του εργασιακού περιβάλλοντος σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το να κλείνεσαι στο «καβούκι» σου μέσα στις σκέψεις δεν βγαίνει κάτι. Συμβουλέψου πρόσωπο που εμπιστεύεσαι γιατί έχεις αφήσει ανοιχτά οικονομικά «μέτωπα» που θέλουν άμεση τακτοποίηση. Προχώρησε επιλύοντας σιγά σιγά αυτά τα προβλήματα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου απαιτεί τη προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις επανασύνδεση με πρόσωπο που επιστρέφει. Σκέψου το καλά πριν δώσεις δεύτερη ευκαιρία.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχουν ανταγωνιστές ακόμα και δικά σου πρόσωπα που σε ζηλεύουν γιατί είσαι πολύ δραστήριος στη δουλειά. Γι’ αυτό το λόγο προχώρησε πολύ μυστικά μια νέα οικονομική συμφωνία, δίνοντας σημασία στα ψιλά γράμματα. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε με τη ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Δες το όμως σαν παιχνίδι. Μην επενδύσεις συναισθηματικά πριν γνωρίσεις καλά τον άλλον.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικονομικά σου πάνε αρκετά καλά. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις και απέφυγε να εμπλακείς με πράγματα που δεν γνωρίζεις. Καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός σε υποσχέσεις προσώπων, ακόμα κι αν σου τάζουν σπουδαία πράγματα.Αν είσαι δεσμευμένος μην γίνεσαι κτητικός αλλά τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος μην γίνεσαι καχύποπτος με ένα πρόσωπο που θέλει να σε προσεγγίσει γιατί του αρέσεις. Δώσε ευκαιρία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να κάνεις καλό προγραμματισμό για να μην ξεφύγεις με έξοδα. Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά τα οικονομικά σου θέλουν ακόμα προσοχή κι όχι καινούργια ανοίγματα. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος μίλα στο πρόσωπο που θέλεις για να δεις αν είναι ελεύθερο. Μην αρκείσαι σε λόγια και ζήτα αποδείξεις. Προχώρα διερευνητικά χωρίς μεγάλες προσδοκίες.
ΙΧΘΥEΣ
Ρίξου στη δουλειά και άσε τις γνώμες και τις κρίσεις για τους άλλους. Όλη η εβδομάδα κρύβει εκπλήξεις τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες στα οικονομικά σου, οπότε πρόσεχε πως κινείσαι και ποιους συνεργάτες εμπιστεύεσαι. Μην λες τα σχέδια σου γύρω τριγύρω. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα σε ενθουσιάσει νέα γνωριμία. Μην αφήνεσαι συναισθηματικά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!