Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σας δείχνουμε την τελευταία λέξη της μόδας στα άκρα σας, βήμα προς βήμα! (ΦΩΤΟ)

Η Άνοιξη προστάζει ανοιχτόχρωμα βερνίκια αλλά και εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια. Ο συνδυασμός τους είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να εντυπωσιάσετε!

Στο εμπόριο θα βρείτε πολλά αξεσουάρ για να προσθέσετε στο μανικιούρ σας… Μπορείτε να λοιπόν να πάρετε ιδέες από αυτά που επιλέξαμε για εσάς και να ανανεώσετε τα άκρα αλλά και τη διαθεσή σας…

Μανικιούρ με κλωστές!

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ όμορφα σχέδια στα νύχια σας με κλωστές και η διαδικασία είναι πολύ απλή! Αρχικά βάφετε τα νύχια σας στο χρώμα της επιλογής σας. Προτιμήστε χρώματα που είναι σε παστέλ αποχρώσεις. Στη συνέχεια περάστε μία στρώση top coat και πριν στεγνώσει τοποθετήστε την κλωστή δημιουργώντας σχέδια, είτε οριζόντιες γραμμές είτε καμπύλες ή μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας! Τέλος κόβετε με ένα μικρό ψαλιδάκι τις άκρες που προεξέχουν και περνάτε σε όλη την επιφάνεια του νυχιού top coat για να σταθεροποιηθεί το μανικιούρ. Extra tip: Μπορείτε να προσθέσετε κι άλλες λεπτομέρειες στο σχέδιο όπως μικρές τελίτσες με τα ανάλογα εργαλεία!

Γεωμετρικό Γαλάζιο

Τι πιο καλοκαιρινό χρώμα από το γαλάζιο και το άσπρο και πόσο μάλλον ο συνδυασμός τους. Πάρτε έμπνευση από την εικόνα και δημιουργήστε τα δικά σας σχέδια είτε σε όλα τα νύχια του χεριού σας είτε σε μερικά. Για να καλύψετε τυχόν ατέλειες στις ενώσεις των δύο χρωμάτων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε striper από πάνω. Το χρώμα του είναι καθαρά δικιά σας επιλογή.

Παίξτε με τα σχέδια!

Τα γεωμετρικά σχέδια στα νύχια είναι μεγάλο καλοκαιρινό trend! Γιατί όμως να μένετε στα κλασσικά;

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία το απλό γαλλικό έχει αντικατασταθεί με γεωμετρικά σχέδια και έντονο χρώμα στη βάση του νυχιού.Ακόμη, ο παράμεσος και ο δείκτης αντί να έχουν οριζόντια γραμμή, έχουν κάθετη για να κάνουν τη διαφορά από κάθε άλλο σχέδιο. Εμάς μας τράβηξε την προσοχή, εσάς;

Γεωμετρικά Σχέδια!

Τα έχουμε δει σε πολλές φθινοπωρινές πασαρέλες και γιατί όχι να μην τα σχεδιάσετε και το καλοκαίρι στα νύχια σας! Πολλές διάσημες κυρίες το έχουν τολμήσει. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι σταθερό χέρι, υπομονή και φαντασία για να αυτοσχεδιάσετε! Μην ακολουθήσετε πιστά τους κανόνες, είναι καλοκαίρι και γι’ αυτό μπορείτε να αναμίξετε ότι χρώματα θέλετε και το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!

Just do it!

Αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στα νύχια σας το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ιδανικό. Συνδυάζει την τάση της μόδας που είναι το ένα νύχι να είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα και υπάρχει μία καρδιά και ένα γεωμετρικό σχέδιο. Ποιος δεν τα αγαπάει όλα αυτά σε ένα μανικιούρ; Για να πετύχετε αυτό το μανικιούρ δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα χρώματα, ειδικά αν είναι καλοκαίρι. Τότε μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με έντονα και δροσερά χρώματα. Πώς θα πετύχετε το γεωμετρικό σχέδιο και την καρδιά; Αρχικά για να κάνετε αυτό το “βελάκι” πάρτε το βερνίκι και κάντε δύο διαγώνιες γραμμές από τις άκρες του νυχιού, δεξιά και αριστερά, προς το κέντρο του. Επαναλάβετε από πάνω αν είναι απαραίτητο για μεγαλύτερη ένταση. Για να σχηματίσετε την καρδιά κάντε μία βούλα στο κέντρο του νυχιού και με μία οδοντογλυφίδα όσο είναι υγρό μανό σχηματίστε προσεκτικά την καρδιά. Μπορείτε να κάνετε και το ίδιο στο άλλο σας χέρι, αλλά αν δυσκολεύεστε και δεν τα πάτε καλά με το να κάνετε λεπτομέρειες με το “όχι καλό σας χέρι” αφήστε το σχέδιο μόνο στο ένα.

Πολύχρωμες ρίγες στα νύχια σας!

Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι άκρως καλοκαιρινό και παιχνιδιάρικο γιατί συνδυάζει χρωματιστές ρίγες και γαλλικό μανικιούρ. Διαλέξτε από τα μανό σας τα πιο χαρούμενα χρώματα και σχηματίστε κάθετες ρίγες, ακανόνιστου μεγέθους (όπως στην εικόνα), η μία δίπλα στην άλλη. Αρχίστε τις γραμμές από το σημείο του νυχιού που είναι λευκό μέχρι την άκρη του, με κίνηση από κάτω προς τα πάνω. Προσέξτε να ταιριάζουν τα χρώματα μεταξύ τους, έτσι ώστε να βγει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Εάν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε να προσθέσετε ένα διαμαντάκι με ένα από τα χρώματα των βερνικιών. Τοποθετήστε το πάνω στο χρώμα που επιλέξατε με ένα διάφανο που θα το χρησιμοποιήσετε σαν κόλα.

Sponge Technique!

Αυτή είναι μία τεχνική που είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή της και το αποτέλεσμα, όπως βλέπετε, είναι αρκετά εντυπωσιακό! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάψετε τη βάση του νυχιού σας με ένα ουδέτερο χρώμα, κατά προτίμηση λευκό και στη συνέχεια πάρτε μανό τα οποία βρίσκονται στην ίδια χρωματική παλέτα. Πάρτε ένα σφουγγαράκι μικρό, για παράδειγμα αυτό που χρησιμοποιείτε για το μακιγιάζ σας, και κάντε ένα κυκλάκι ακανόνιστο στην επιφάνειά του. Έπειτα, ταμπονάρετε πάνω στο νύχι σας. Κάθε φορά κάντε το με ένα χρώμα και επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές εσείς επιθυμείτε. Στο τέλος, αφού κάνετε το ίδιο σε όλα τα νύχια σας περάστε γυαλιστικό για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Tip: Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε ένα μικρό σχέδιο στον παράμεσο των δαχτύλων σας για να δώσετε έναν άλλο τόνο στο μανικιούρ!

Καλή επιτυχία!

Πηγή: 4nails.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!