Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MasterChef: Επιστρέφει απόψε και προκαλεί χαμό – Η πρώην παίκτρια γυρίζει στον διαγωνισμό

To MasterChef φέτος είναι γεμάτο με εκπλήξεις, μια που πλέον, γίνονται εισβολές από παλαιότερους παίκτες και μάλιστα με ιδιαίτερες προσωπικότητες. Όπως η Μαρία Μπέη που   και με το που μπαίνει βλέπουμε να ξεκινάει ο χαμός.

«Και έρχεται το Μαράκι… Μαρία Μπέη, λοιπόν! Άτομο που μέσα στο σπίτι γενικά όταν ήμουν δεν τα πηγαίναμε άσχημα, μια χαρά τα λέγαμε, συζητάγαμε. Βέβαια, όταν βγήκα από το παιχνίδι και ξαναγύρισα να μαγειρέψω, είχαμε ένα μικρό θέμα, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα, έλεγε κι αυτή τα δικά της», βλέπουμε να λέει ο Ηλίας Κιαζόλι.

Ο Παύλος Λούλης λέει: «Μπαίνει η Μαρία, η Μπέλλου; Δεν ξέρω πώς στο διάολο είναι στο επίθετο», ενώ ο Δημήτρης Πολιτάκης είπε: «Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να κοιτάξω τον Ηλία γιατί όλοι είχαμε δει το beef που υπήρχε μεταξύ τους. Όλοι είχαμε ακούσει τον Ηλία να κράζει τη Μαρία και να λέει “πώς είσαι έτσι; Λες και έχεις τρακάρει με τρένο”».

«Θα κλείσω τα στόματα σε κάποιους που έλεγαν ότι “η Μαρία είναι εδώ λόγω του Δημήτρη”. Ο Δημήτρης δεν είναι εδώ», είπε η Μαρία Μπέη, ενώ ακούγονται και ορισμένα “γαλλικά”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!