Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 24/3/23

ΚΡΙΟΣ

Θα αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις σου και θα κοιτάξεις σήμερα στο βάθος της ψυχής σου για το τι θέλεις πραγματικά. Έχεις κουραστεί στη δουλειά αλλά μην τα παρατάς τώρα που είσαι στην τελική ευθεία και οι κόποι σου αναγνωρίζονται. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θέλει την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος να προσέξεις μην εξαπατηθείς από μια καλή εικόνα. Ψάξε το καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν ανατροπές οι οποίες όμως θα σε ευνοήσουν καθώς έχεις αποκτήσει πολύ καλή φήμη. Ετοιμάσου να κερδίσεις κάτι που πάλευες καιρό με τη βοήθεια ισχυρού «συμμάχου». Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανική μέρα για ν’ ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις πολλές  εξόδους και νέους ερωτικούς στόχους. Κοίτα να στοχεύσεις καλά αλλά μην το «δένεις» αμέσως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα  καταφέρεις να «μπαλώσεις»  οικονομικές «πληγές» που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Να προσέξεις μόνο γιατί κάποιος είναι διπλοπρόσωπος στη δουλειά. Κοίτα να προλάβεις να τον απομονώσεις πριν σου χαλάσει στρωμένη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου ανανεώνεται και γίνεται πιο «παιχνιδιάρικη». Αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο από τη δουλειά σου… κλείνει  ερωτικά το μάτι. Προχώρα αν θέλεις σχέση, όχι παιχνιδάκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην είσαι παράλογος στις απαιτήσεις σου στη δουλειά γιατί θα χάσεις μια σημαντική ευκαιρία. Οι καιροί είναι δύσκολοι για να διώχνεις πρόσωπα που σε νοιάζονται από δίπλα σου κι εσύ με την απαισιοδοξία σου αυτό κάνεις. Σύνελθε! Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος ένα τηλεφώνημα ή μια είδηση θα σε… απογειώσει. Έρωτας χωρίς όρια.

ΛΕΩΝ

Εξασφάλισε τις εγγυήσεις και προχώρα σε μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει. Μόνο μην είσαι εγωϊστής γιατί χρειάζεσαι τους ανθρώπους γύρω σου. Θα κάνεις έξοδα για να προβάλλεις την εικόνα σου. Μην υπερβάλλεις.  Αν είσαι δεσμευμένος θα ζήσεις παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο. Δες το χαλαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνάδελφοι ή οι συνεταίροι σου δεν αντέχουν άλλο να τους… βγάζεις απέξω και να καρπώνεσαι εσύ τις επιτυχίες κοινών προσπαθειών σε δουλειές Πρόσεξε θα σου την… φέρουν και θα ψάχνεσαι. Είναι κρίμα τώρα που έχεις αρχίσει και ανεβαίνεις οικονομικά.  Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις τάση για καυγά.  Ηρέμισε και αγκάλιασε το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε ένα καινούργιο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Καλά γεγονότα στη δουλειά θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής. Όμως πρέπει να προσέξεις γιατί μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον υπάρχει κάποιος που θέλει να σου βάλει… τρικλοποδιά.  Έχει ζηλέψει με την άνοδο σου. Απομόνωσε τον γρήγορα.  Στα συναισθηματικά σου τα πας θαυμάσια αρκεί να περιορίσεις την τάση να επικρίνεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις σε δύο ταμπλό. Να επιλέξεις γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αρκεί να μην ξοδεύεις χρήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Έχεις δουλέψει αρκετά εδώ και καιρό και σιγά σιγά αρχίζεις να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου. Πρόσεξε μόνο μην εξαπατηθείς από έναν επιτήδειο που σου φέρνει δήθεν μια νέα προσοδοφόρα ιδέα.  Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου δείχνει αφοσίωση. Αν είσαι ελεύθερος έρχεται μια γνωριμία και σε… απογειώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρχεται μια καλή οικονομική συμφωνία. Έτσι θα πάρεις χρήματα και θα καταφέρεις να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που χρόνιζαν στη δουλειά σου.  Αν είσαι δεσμευμένος θα διορθώσεις κάποια λάθη σου και θα εξομαλύνεις τη σχέση σου με το ταίρι σου ενώ θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος μην παρασυρθείς σε επανασύνδεση. Έρχεται για να πάρει πάλι κι όχι για να δώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις σε δύσκολες καταστάσεις στη δουλειά σου ενώ είσαι τόσο οργανωτικός που έχεις ήδη φτιάξει εναλλακτικό σχέδιο γιατί φοβάσαι πως ίσως κάτι δεν πάει καλά. Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτά που έχεις και σιγά σιγά πας στα επόμενα σχέδια. Αν είσαι ελεύθερος ένα ευχάριστο νέο και μιά ξαφνική συνάντηση φέρνουν έρωτα κεραυνοβόλο. Αρκεί να μην σε πιάσει η αναβλητικότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάζεις το κεφάλι κάτω και δουλεύεις γιατί έχεις αφήσει κάποια πράγματα και βλέπεις ότι πρέπει να επιταχύνεις στροφές. Να προσέξεις την εντιμότητα ενός ανθρώπου γιατί δεν είναι αυτό που σου παρουσιάζεται. Μην αφήνεις εκτεθειμένες τις οικονομίες σου ή χρήματα της δουλειάς. Παραμονεύουν άρπαγες. Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις ότι το ταίρι σου σου συμπαραστέκεται, Αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις μια ήρεμη σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάνε δώρα αλλά από το περίσσευμά σου κι όχι από τα χρήματα που έχεις για πράγματα που αφορούν στη δουλειά σου. Μια βλάβη στη δουλειά θα σου κοστίσει αρκετά. Μην πανικοβάλλεσαι και βρες τρόπο να μειώσεις τη ζημιά με τη βοήθεια των συνεργατών σου.  Αν είσαι δεσμευμένος αφήνεσαι στο ταίρι σου  ενώ αν είσαι αδέσμευτος ρίχνεις παντού… βέλη. Κάποιο θα έχει αποτέλεσμα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!