Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 23/2/23

ΚΡΙΟΣ

Μια διαμάχη που θα ξεσπάσει στο γραφείο δεν θα σου βγει σε καλό.  Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς, ειδικά αν πρόκειται για παλιό συνεργάτη ή υπάλληλο. Θα … φας τα μούτρα σου και θα κάνεις κι έναν εχθρό. Πρόσεξε. Παίξε πολιτική και άσε να περάσει η ένταση. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε σημασία στο ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία «ναυαγεί» γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρακαλάς κανέναν να μείνει δίπλα σου και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις, έστω κι αν χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη που αποφάσισε να αλλάξει … πλεύση.  Η δουλειά σου πάει καλά και οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομα σου» Η καλή σου εικόνα ενισχύεται. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει διακριτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια οικονομική προσφορά σου αναπτερώνει το ηθικό αλλά κρύβει παγίδες. Να κοιτάξεις τα ψιλά γράμματα και να βάλεις τους δικούς σου όρους. Μην αφεθείς στην καλή βούληση ενός συνεργάτη σου, όσο παλιός κι αν είναι.  Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου πόσο πολύ το θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος μην υποκύψεις σε επανασύνδεση γιατί θα πληγωθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να προφυλαχτείς από κουτσομπολιά και μην παίρνεις μέρος σε ίντριγκες. Θα βρεθείς μπλεγμένος πριν καν το καταλάβεις. Κοίτα τη δουλειά σου και οργάνωσε το επόμενο σχέδιο σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει μόνο μουρμουρίζοντας και εκνευρίζοντας τους γύρω σου.  Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μην χαλάσεις την ερωτική βραδιά με τη ζήλεια σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέκεις σε «καμένες» καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Θα καταφέρεις με ομαδική δουλειά να κερδίσεις κάτι που βολιδοσκοπούσες εδώ και αρκετό καιρό. Για το λόγο αυτό μην το παίζεις αρχηγός στους συνεργάτες σου και άκουσε τη γνώμη τους.  Έρχεται κάτι καλό επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος μια φλογερή «νύχτα» είναι μπροστά . Αν είσαι αδέσμευτος σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Άνοιξε μόνο αν έχεις κλείσει τη πόρτα στην παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να κάνεις  καλύτερο προγραμματισμό περικόπτοντας έξοδα και μην προχωρήσεις τώρα σε ένα επαγγελματικό άνοιγμα που το ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Να μαζέψεις πρώτα τα οικονομικά σου. Άκου τους συνεργάτες σου και μην κάνεις του κεφαλιού σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου δείχνει αφοσίωση. Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι ευκολόπιστος. Τα λόγια είναι πολύ ωραία, οι πράξεις όμως είναι αυτές που μετράνε.

ΖΥΓΟΣ

Μην κάνεις έξοδα εντυπωσιασμού.  Τα οικονομικά σου χρειάζονται ενίσχυση γι’ αυτό να ψάξεις να βρεις νέες πηγές εσόδων πριν το πρόβλημα γίνει χειρότερο. Να εμπιστευθείς τη διαίσθηση σου και έναν παλιό συνεργάτη που επανέρχεται δριμύτερος με μια νέα πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση. Αν το πρόσωπο σε εμπνέει μην διαστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και κινήσεις ακριβείας. Μελέτησε όλες τις παραμέτρους και βρες ισχυρούς «συμμάχους». Να βρεις τρόπους να τονώσεις το επαγγελματικό σου πεδίο. Χρησιμοποίησε σύγχρονες μεθόδους διαφήμισης της δουλειάς σου και προχώρα δυναμικά.  Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου απαιτεί τη προσοχή σου. Δείξε του τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι επανασύνδεση. Μην το κάνεις. Μπροστά είναι τα καλύτερα. Zήσε τα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ανακοινώσεις σε κανέναν τίποτα πριν το βάλεις σε έναν καλό δρόμο το επαγγελματικό σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Οι ανταγωνιστές είναι παντού, όπως και εκείνοι που … παίζουν σε διπλό ταμπλό και ετοιμάζονται να σε προδώσουν, οπότε μην διαλαλείς τα σχέδια σου.  Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε με τη ψυχή σου.  Δες το όμως σαν παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να πάρεις  τα μέτρα σου γιατί έχεις κάνει πολλούς εχθρούς που σε διαβάλλουν. Να κοιτάξεις να  διορθώσεις τον απότομο χαρακτήρα σου και να μην είσαι εγωϊστής.  Μόνο έτσι θα αποκτήσεις «συμμάχους» γιατί θα τους χρειαστείς στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος  μην γίνεσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος  επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία. Θα έχετε πολλά κοινά κι αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην τα εγκαταλείψεις τώρα την καλή προσπάθεια που κάνεις εδώ και καιρό στη δουλειά σου αλλά ούτε να είσαι υπερ-αισιόδοξος γιατί κέρδισες κάποια πράγματα.  Εμπιστεύσου έμπειρους συνεργάτες σου και μην αρχίσεις να … ακυρώνεις ανθρώπους γιατί θα σε εγκαταλείψουν οριστικά.  Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος  μίλα στο πρόσωπο που θέλεις για να δεις αν είναι ελεύθερο. Προχώρα.

ΙΧΘΥEΣ

Ρίξου στη δουλειά και άσε τις γνώμες και τις κρίσεις για τους άλλους. Ακολούθησε το ένστικτο σου και παραμέρισε όλους αυτούς που σου τάζουν… λαγούς με πετραχήλια. Ξέρεις ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε μην τα παρατήσεις τώρα.  Αν είσαι δεσμευμένος μην ζηλεύεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα σε ενθουσιάσει νέα γνωριμία. Ξεκίνα και βλέπεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!