Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 22/2/23

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη σήμερα, σου φέρνει πολλές ευκαιρίες για να ξεπεραστούν τα εμπόδια στη δουλειά. Μόνο μην δειλιάζεις στις αλλαγές. Δεν είναι πάντα για κακό. Αν είσαι δεσμευμένος μίλα με το ταίρι σου. Δεν λύνονται με εσωστρέφεια τα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος παίρνεις απόφαση ότι θέλεις να βρεις ταίρι για σχέση γιατί κουράστηκες με τις περιπέτειες της μιας βραδιάς.
ΤΑΥΡΟΣ
Να χειριστείς γρήγορα και με αποφασιστικότητα μια πρόταση που θα σου γίνει στη δουλειά. Μην αποκαλύψεις σε τρίτους το σχέδιο σου γιατί υπάρχει κάποιος που μιλάει πολύ… Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει λατρεία. Ακολούθησε το και θα περάσετε «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και μια γνωριμία σου κινεί το ενδιαφέρον. Μην μένεις σε λεπτομέρειες. Προχώρα και βλέπεις πως θα πάει.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εμπειρία και το ένστικτο σου θα σε οδηγήσουν σωστά ώστε να πάρεις αποφάσεις για μία νέα πρόταση που θα σου γίνει από καινούργιο συνεργάτη. Μην ακούσεις κουτσομπολιά αλλά ψάξε για να έχεις επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε καυγαδάκι. Απόλαυσε τη συντροφικότητα και την ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος γυρίζεις σε κάτι παλιό. Θέλεις να το ζήσεις για να κλείσεις τον κύκλο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δες προσεκτικά μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει και ζήτα εγγυήσεις για να προχωρήσεις. Αν όλα είναι καλά μην διστάσεις να πάρεις ρίσκο γιατί θα ξεπεραστούν πολλά εμπόδια. Με αυτή τη συμφωνία θα ενισχύσεις την κοινωνική σου εικόνα. Αν είσαι δεσμευμένος να είσαι τρυφερός και δοτικός όπως και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο, χωρίς καθυστέρηση.
ΛΕΩΝ
Μην διαστάσεις να πάρεις σήμερα αποφάσεις με ρίσκο γιατί μόνο έτσι θα δεις το ταμείο σου να γεμίζει. Μόνο μην αρχίσεις να έχεις έπαρση γιατί τότε θα χάσεις πολύτιμους «συμμάχους» και αυτό δεν σε συμφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις μια συζήτηση για ένα παλιό πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος πες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές γνωριμίες γιατί θα πληγωθείς.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικονομικά σου πάνε καλά αλλά περίμενε ότι θα πάνε καλύτερα καθώς εδώ και καιρό δουλεύεις ένα σχέδιο που θα σου αποδώσει κέρδη. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και ξεκίνα να το υλοποιείς. Χρησιμοποίησε όλη την επιρροή σου μέσα στο χάρο της δουλειάς σου. Αν είσαι δεσμευμένος θέλεις ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις κάτι που να σου δίνει σιγουριά και σύντομα το βρίσκεις.
ΖΥΓΟΣ
Θα τα «σπάσεις» με συνεργάτη και θα χαλάσεις μια φιλία χρόνων. Καλύτερα μείνε στο παρασκήνιο και δες πως θα ξεφύγεις από μια… εμπόλεμη κατάσταση. Αν δεν το κάνεις θα σε μπλέξουν χωρίς να το καταλάβεις σε δύσκολες καταστάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό γιατί το ταίρι σου παραμονεύει… Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και χρησιμοποίησε τη διαίσθηση σου για μια νέα ιδέα που σου προτείνεται. Να πάρεις το ρίσκο χωρίς να ελπίζεις όμως ότι θα δεις αποτελέσματα πολύ σύντομα. Να έχεις υπομονή. Αν είσαι δεσμευμένος μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Προχώρησε αργά και βλέπεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην βιάζεσαι γιατί με την φόρα που έχεις πάρει θα κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Ανοίξου σε ένα νέο σχέδιο τόσο όσο σε παίρνουν τα οικονομικά σου. Μην αφήνεις την υπεραισιοδοξία σου να σε επηρεάζει και οργάνωσε καλά τις κινήσεις σου. Εμπιστεύσου πρόσωπα που ξέρουν. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις ωραίες στιγμές και ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις καθώς δεν σκέφτεσαι κάτι σοβαρό.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήνεις εκκρεμότητες στη δουλειά και χειρίσου με τον καλύτερο τρόπο ένα θέμα διακανονισμού. Θα τα καταφέρεις καλύτερα τώρα καθώς οι δυσκολίες δεν θα είναι τόσες πολλές. Ο Ερμής σε Τρίγωνο με τον Άρη σήμερα σου δίνει τόλμη και αποφασιστικότητα. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη. Χαμήλωσε τον και κοίτα δίπλα σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αισιοδοξία σου σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις την όποια αντιξοότητα. Σχεδιάζεις νέα πράγματα και παίρνεις το ρίσκο γι’ αυτά. Θα πετύχεις γιατί σήμερα έχεις την τύχη με το μέρος σου. Το ταίρι σου θέλει τρυφερότητα. Μην το αγνοήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος οι θεωρίες σου περί ελευθερίας στη σχέση, απομακρύνουν καλές γνωριμίες. Μην είσαι τόσο «επαναστάτης» γιατί θα μείνεις για καιρό ακόμη μόνος.
ΙΧΘΥΕΣ
Σκέψου με τη λογική και όποιος σου …. κάνει νερά, απομάκρυνέ τον. Μην δειλιάσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση μιάς ιδέας σου γιατί κάποιοι σου βάζουν … φρένο. Ακολούθησε τη διαίσθηση σου. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να είσαι κτητικός και ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση. Διάλεξε με γνώμονα τη συντροφικότητα. Άλλωστε αυτό θέλεις κι όχι περιπέτειες της μιάς βραδιάς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!