Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 21/2/23

ΚΡΙΟΣ

Θα βρεις απέναντι σου στον επαγγελματικό τομέα έναν ισχυρό αντίπαλο. Να είσαι ψύχραιμος. Ν’ αγωνιστείς για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Άλλωστε ο δυναμισμός δεν σου λείπει. Mην αφήσεις κανέναν να σου πάρει ό,τι δικαιούσαι. Χρησιμοποίησε τους «συμμάχους» σου.  Αν είσαι δεσμευμένος μην ενδώσεις σε παράλληλη σχέση γιατί θα αποκαλυφθείς. Αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερ που θα γίνει για… πλάκα θα εξελιχθεί σε σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις άγχος γιατί έκτακτα έξοδα σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου . Η ημέρα απαιτεί να έχεις το νου σου σε τυχόν εξαπατήσεις στη δουλειά. Στα αισθηματικά σου ίσως να βρεθείς ερωτικά με άτομο από το παρελθόν που ο «κύκλος» δεν έχει κλείσει αλλά δεν θα ξανανοίξει για πολύ!  Οπότε μην διακινδυνέψεις το μόνιμο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο Διαδίκτυο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Άσε τα έξοδα για αργότερα καθώς θέλεις να κάνεις κάποιες αγορές. Πρόσεξε γιατί μια δουλειά που σου προτείνεται δεν είναι αυτό που φαίνεται, ακόμα κι αν την κάνει παλιός σου συνεργάτης. Άσε το για αργότερα που θα έχεις πιο καλή κρίση.  Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε ξεκουράσει κάνοντας σε να ξεφύγεις από την  πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφασίζεις να επιβληθείς με τις ιδέες σου στους συνεργάτες σου, ακόμα και στο αφεντικό σου. Αυτό δεν θα αρέσει σε κάποιους και ίσως στήσουν καυγά για να σε εκθέσουν.  Μην ενδώσεις σε αντιπαραθέσεις και αναζήτησε δυνατούς «συμμάχους» στη νέα σου πορεία. Θα τα καταφέρεις.  Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε τη γκρίνια γιατί θα τσακωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις με άτομο από τη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Συνεργάτες σου θα παραπονεθούν ότι έχεις υπεροψία και δεν τους δίνεις σημασία. Να παραμείνεις ψύχραιμος στις κατηγορίες τους και κατέβασε τους τόνους σου γιατί κάποια στιγμή την έπαρση την έχεις. Δεν σε συμφέρουν οι αντιδικίες.  Αν είσαι δεσμευμένος θα υπάρξουν παράπονα από το ταίρι σου ότι το παραμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος μην να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, εκτός κι αν το έχεις σκεφτεί καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πολλά νεύρα γι’ αυτό καλύτερα ν’ αποφύγεις τις κόντρες στη δουλειά. Κουράζεις με αυτή την τακτική. Ή νεύρα θα έχεις ή θα παραπονιέσαι. Ηρέμισε γιατί σήμερα δεν είναι εύκολα τα  πράγματα. Αν κάνεις ένα λάθος δεν θα μπορέσεις να το διορθώσεις. Τα ίδια κάνεις και στο ταίρι σου και θα σου… κουνήσει το μαντήλι. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος… άνοιξε τα μάτια σου.

ΖΥΓΟΣ

Θα  συγκεντρωθείς στο «βουνό» των προβλημάτων και θα αρχίσεις να βάζεις τάξη. Έτσι μπορέσεις να προχωρήσεις χωρίς «βαρίδια» αλλιώς θα «λιμνάζεις» στα ίδια και στα ίδια. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι σου. To ταίρι σου έχει παράπονα ότι το παραμελείς. Φρόντισε να περάσετε ένα ρομαντικό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος «φλερτάρεις» και πετυχαίνεις ωραία παρέα. Μην πεις ψέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις να κάνεις αλλαγές αλλά ακόμα είσαι αναποφάσιστος. Οργανώσου καλά και δες τι θα κάνεις γρήγορα γιατί οι ευκαιρίες περνάνε. Πρόσεξε μόνο μην εξαπατηθείς από έναν συνεργάτης σου που άλλα σου τάζει κι άλλα σκέφτεται. Αν είσαι δεσμευμένος βάζεις το… μαχαίρι στο κόκκαλο καθώς  δεν σου αρέσει μόνο το βόλεμα. Αν είσαι αδέσμευτος δέχεσαι μια ερωτική πρόκληση από φιλικό πρόσωπο. Δέξου την.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι δύσκολο για σένα να αποβάλλεις την υπεραισιοδοξία σου αλλά  θα πρέπει να προσγειωθείς γιατί τα επαγγελματικά σου θέλουν δουλειά και όχι αναβολές. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και καλυτερεύουν αλλά μην αρχίσεις τις σπατάλες. Αν είσαι δεσμευμένος είσαι όλο γκρίνια αλλά τα βρίσκεις με το ταίρι σου… στην κρεβατοκάμαρα.  Αν είσαι αδέσμευτος ένα άτομο κουράστηκε να περιμένει κίνηση σου, οπότε μίλα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα δεν είναι καλή μέρα για ρίσκο. Κάνε καλό προγραμματισμό και απέφυγε κάποιους που θα σου προτείνουν δήθεν επενδύσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση σε σώζει το ότι είσαι αργός στις αποφάσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θέλει την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος γνωρίζεις πρόσωπο σε φιλικό περίγυρο. Δεν θα σου κάνει «κλικ» από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις μεγάλο άγχος στη δουλειά σου. Η προδοσία  συνεργάτη σου σε αναστατώνει. Αντιμετώπισε την κατάσταση ψύχραιμα γιατί αν προκληθεί ταραχή στον επαγγελματικό σου χώρο, τότε θα έχεις μεγαλύτερη ζημιά απ’ ό,τι υπολογίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μην ξεσπάσει καυγάς . Αν είσαι αδέσμευτος θα καταλάβεις πως είναι καιρός να προχωρήσεις για κάτι ουσιαστικό και έχεις ευκαιρίες αρκεί να μην αρχίσεις τις τάσεις φυγής.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σου σε έχουν πιέσει. Μην αποκαλύπτεις δεξιά και αριστερά τα σχέδια σου γιατί θα σου «κλέψουν» δικές σου ιδέες. Προχώρησε σταθερά και αθόρυβα. Θα τα καταφέρεις αν είσαι προσηλωμένος στον επαγγελματικό σου στόχο.  Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε τα ξεσπάσματα ζήλιας απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος δέχεσαι …στενή πολιορκία από άτομο που όμως θέλει μόνο ερωτικές στιγμές. Από σένα εξαρτάται.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!