Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 15/2/23

KΡΙΟΣ

Θα προβληματιστείς για το αν θα πρέπει να δεχτείς μια επαγγελματική πρόταση συνεργάτη σου. Μην βιαστείς. Αν είσαι δεσμευμένος θα νιώσεις ότι υπάρχει ένα τείχος που σε δυσκολεύει με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος  θα έρθεις κοντά με άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο.  Πρόσεξε γιατί  σήμερα ο Ερμής σε Σύνοδο με τον Ποσειδώνα προβάλει την επιφάνεια και όχι την ουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη σε ευνοεί μόνο αν δεν φερθείς με επιπολαιότητα και προχωρήσεις χωρίς εγωϊσμό.  Μια πρόταση που θα σου γίνει θα σε κάνει να σκεφτείς το συμφέρον σου. Είναι όμως μόνο αυτό το ζητούμενό σου;  Αν ναι, προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος μοιράσου με το ταίρι σου νέες εμπειρίες. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις μια νέα γνωριμία από το Διαδίκτυο. Συνέχισε το αλλά πρόσεχε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην κομπάζεις ότι τα ξέρεις όλα και άφησε να σε συμβουλέψουν παλιοί συνεργάτες σου που σε νοιάζονται. Οι μέρες είναι δύσκολες και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην κάνεις τώρα «ανοίγματα» επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος μην έχεις… λιτό το ζωνάρι σου για καυγά. Δεν φταίει το ταίρι σου για τους λάθος υπολογισμούς σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα σαγηνεύσεις αμέσως ένα καινούργιο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βασίσου στους συνεργάτες σου γιατί έτσι θα δημιουργήσεις μια ασπίδα προστασίας, ειδικά σήμερα που κάποιοι θα δείξουν μια εξωτερική εικόνα που δεν είναι αληθινή και μπορεί να παραπλανηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος μίλησε με το ταίρι σου για τον τελευταίο καιρό απομονώνεσαι και ανησυχεί. Αν είσαι αδέσμευτος θα προσεγγίσεις  ένα άτομο που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό. Προχώρα αργά. Μην ακούς τρίτα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Ξέρεις ότι αυτό που προέχει τώρα είναι να περισώσεις τα επαγγελματικά σου και τα οικονομικά σου και ρίχνεσαι στη δουλειά. Έχεις πείσμα και «φρέσκιες» ιδέες, οπότε βάλε τες σε εφαρμογή, χωρίς πανικό. Αν είσαι δεσμευμένος  παραμελείς το ταίρι σου εξαιτίας της δουλειάς. Αν είσαι αδέσμευτος  το πρόσωπο που θα προσεγγίσεις δεν φαίνεται έτοιμο για σχέση. Μην επιμείνεις αν θες κάτι σοβαρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμπιστεύσου άτομα που είναι κοντά σου χρόνια. Μην «ταμπουρώνεσαι» πίσω από τον εγωϊσμό σου.  Έχεις κάνει θυσίες και παλεύεις πολύ για τη δουλειά σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά και πολλές εκπλήξεις. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, και  θαυμαστές από το Διαδίκτυο! Κάνε  με προσοχή τη σωστή επιλογή.

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται νέες  ευκαιρίες αλλά πρόσεξε στις επιλογές σου. Ότι σου προτείνουν δεν σημαίνει ότι είναι προσοδοφόρο. Μην μένεις στην επιφάνεια αλλά ψάξε την ουσία σε κάτι που θα σου προταθεί για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.  Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα την γκρίνια και δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος ένας παλιός έρωτας επιστρέφει. Μην του ανοίξεις. Δώσαμε, δώσαμε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις να κάνεις ανοίγματα επαγγελματικά. Αυτό είναι και καλό αν δράσεις έχοντας κατά νου όλες τις παραμέτρους. Ξεκίνα πρώτα από τους συνεργάτες σου. Αν κάποιος δεν σου κάνει, άλλαξε τον ή απομόνωσε τον.  Να κινηθείς αργά και διακριτικά. Θα βρεις λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα. Αν είσαι αδέσμευτος  έχεις επιτυχία μέσα από το Διαδίκτυο αν εστιάσεις στις λεπτομέρειες. Μην ενθουσιάζεσαι εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεις νέες πηγές εσόδων από την δουλειά σου και αναζητάς καινούργιους συνεργάτες. Μόνο μην είσαι υπεραισιόδοξος και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις και κάνε νέο προγραμματισμό. Με το να … χτυπάς αριστερά δεξιά, σκορπίζεσαι άδικα. Αν είσαι δεσμευμένος θα απολαύσεις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος το πρόσωπο που έχεις βολιδοσκοπήσει περιμένει να κάνεις την κίνησή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανέπτυξε τις ιδέες σου και θα δεις ότι θα βρεις συμπαραστάτες στη δουλειά. Ξέρεις από οργάνωση οπότε άρχισε να σχεδιάζεις το επόμενο επαγγελματικό σου «χτύπημα». Θα πετύχει.  Αν είσαι δεσμευμένος …συντονίσου ερωτικά με το ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε από το Διαδίκτυο αλλά μην «επενδύεις» συναισθηματικά. Προτίμησε πρόσωπο από φιλική παρέα που θα σου δείξει αμέσως ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφασίζεις να αφήσεις  πίσω σου «τοξικές» καταστάσεις  και να προχωρήσεις μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Δεν σου αρέσει να «λιμνάζεις», οπότε βάζεις έναν νέο επαγγελματικό στόχο. Είναι όμως ακόμα νωρίς για να τον πραγματοποιήσεις. Θέλει καλή οργάνωση, πρόσεξε μην χάσεις χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι σαν «οδοστρωτήρας» να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι παλιό έρωτα. Προχώρα μπροστά.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σε εκπλήξουν αρνητικά συνεργάτες που μέχρι τώρα τους θεωρούσες δικούς σου ανθρώπους. Σε αυτό φταίει ότι κάποιες φορές για να μην είσαι μόνος βλέπεις την επιφάνεια και όχι την ουσία, το βάθος των ανθρώπων.  Αν είσαι δεσμευμένος ένας φίλος σου δίνει λύση σ’ ένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις άτομο στη δουλειά. Προχώρησε αργά και διακριτικά.

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!