Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άγριος «προεκλογικός» καβγάς Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καρμανλή- Της άρπαξε το χαρτί από το χέρι (Βίντεο)

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει ενόψει των εκλογών του 2023. Η αντιπολίτευση και η Κυβέρνηση ανεβάζουν τους τόνους της κριτικής και τα αίματα… «ανάβουν». Όπως συνέβη και στην τηλεοπτική συνύπαρξη Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή.

Αφού είχαν μια έντονη συζήτηση, κάποια στιγμή η Άννα Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα – και ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του Phantom – σε θεατρική παράσταση, γεγονός που καυτηρίασε η «γαλάζια» βουλευτής.

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η κυρία Καραμανλή, με τον κύριο Βαρεμένο να της απαντά «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε και την αντίδραση των παρουσιαστών. «Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» του είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Γιώργο Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες».

Αφού έπεσαν οι τόνοι, ο Γιώργος Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κυρία Καραμανλή αποδέχθηκε την «συγγνώμη» του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!