Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίνα Κανάκη

Κριός

Το 2023 θα είστε σε θέση να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, να αυξήσετε την αυτοεκτίμηση σας και να βγάλετε στην επιφάνεια τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας, που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στην καριέρα και στην κοινωνία. Είστε μια φωτεινή προσωπικότητα και κατά την διάρκεια του έτους που ξεκινάει θα λάμψετε!

Είναι για σας το 2023 μια χρονιά γεμάτη θετικά συμβάντα, επαγγελματικά επιτεύγματα και αρμονία στην προσωπική σας ζωή. Αλλαγές θα υπάρξουν, θα υπάρξει η ανάγκη αναπροσαρμογών στους στόχους ή στην πορεία σας, αλλά οι αλλαγές θα έχουν θετικό πρόσημο για την ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους αναμένεται να επηρεαστεί περισσότερο από όλα, όπως και οι φιλικές σας σχέσεις. Στον επαγγελματικό στίβο, έχετε την δυνατότητα μέσα στην χρονιά να καταφέρετε σπουδαία πράγματα, εάν δουλέψετε σκληρά. Η σοδειά αναμένεται να είναι πλούσια, με την μόνη προϋπόθεση να καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο την παρορμητική σας φύση. Με υπομονή και επιμέλεια θα καταφέρετε να κατακτήσετε όλα όσα επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε με σύνεση την ενέργεια σας, και κυρίως, μην επιτρέπετε στα συναισθήματα να σας απορυθμίζουν και να σας βγάλουν από το δρόμο σας. Εάν τηρηθούν οι προϋποθέσεις αυτές, θα έχετε μια πολύ καλή χρονιά και στα οικονομικά σας.

Αναφορικά με την υγεία σας, εάν ακολουθείτε έναν ενεργό τρόπο ζωής, κινείστε ή αθλείστε και ξεκουράζεστε αρκετά, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε σημαντικές δυσκολίες. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι η παρορμητικότητα σας, που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς ή ατυχήματα. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους εκτόνωσης του άγχους σας, ώστε να είστε σε θέση να πετύχετε μια υγιή ισορροπία στην καθημερινότητα σας. Θέστε κάποιο μέτρο στην σωματική δραστηριότητα και αφιερώστε χρόνο για τις πνευματικές σας ανάγκες, που θα φέρουν την ψυχική ανάταση που χρειάζεστε. Σε επίπεδο δε προσωπικής ζωής, σας περιμένουν όμορφες εξελίξεις, ιδίως όσοι είστε δεσμευμένοι.

Ταύρος

Το 2023 αποτελεί ένα σημείο καμπής για σας, φίλοι Ταύροι! Είναι απαραίτητο πλέον να βάλετε κάποια τάξη στην ζωή σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν την καριέρα και τη προσωπική σας ζωή. Υπάρχουν ζητήματα που αποφεύγετε να καταπιαστείτε μαζί τους, τώρα όμως έφτασε η χρονική στιγμή που δεν έχετε άλλα περιθώρια παρά να δώσετε λύσεις σε ότι εκκρεμεί. Το σημαντικό είναι, να μην φοβηθείτε τίποτε και να μην υπαναχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία. Γιατί για να έρθουν τα καλά και ευχάριστα στην ζωή σας, θα πρέπει πρώτα να κλείσουν κάποιοι παλιοί κύκλοι, οι οποίοι σας πιέζουν ή σας δημιουργούν άγχος.

Μέσα στο 2023 θα υπάρξουν πολλά περισσότερα θετικά πράγματα στην ζωή σας, παρά αρνητικά. Στο προσκήνιο θα βρεθούν ζητήματα αυτοβελτίωσης, καριέρας και σχέσεων με τους γύρω σας. Οι αλλαγές θα αρχίσουν να γίνονται εμφανείς από τις πρώτες μέρες του χρόνου. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, η μεταμόρφωση που θα συντελείται στην ζωή σας αναμένεται να έχει αγγίξει όλους τους τομείς της. Είναι το διάστημα, κατά το οποίο θα πρέπει να είστε όσο πιο προνοητικοί και οργανωμένοι γίνεται και να μην επιτρέψετε την καθημερινότητα και την ρουτίνα να ακυρώσει την χαρά της δημιουργίας.

Δυσκολίες δεν θα αντιμετωπίζετε μόνο εσείς, αλλά και οι γύρω σας, τους οποίους θα θέλετε να στηρίξετε. Μην παραμελείτε όμως τις δικές σας ανάγκες και αφήνετε άλυτα τα δικά σας προβλήματα. Με τον Ουρανό να συνεχίζει την πορεία του μέσα από το ζώδιο σας, θα υπάρξουν αρκετά απρόοπτα και μέσα στο 2023. Είναι τα χρόνια αυτά που πρέπει να μάθετε να είστε ευέλικτοι, εάν δεν το εμπεδώσατε ήδη, να αντέχετε στις κακουχίες και στις ξαφνικές ανατροπές και να προσαρμόζεστε με ταχύτητα στις περιστάσεις. Το ενδιαφέρον όμως της χρονιάς είναι, ότι μέσα στο 2023 θα έχετε πλεόνασμα ενέργειας και δυνάμεων, και συνδυασμένα με τις μοναδικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Να είστε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους γύρω σας, να θέσετε βατούς στόχους και να πιστέψετε στον εαυτό σας για να μπορέσετε να πετύχετε.

Η διέλευση του Δία μέσα από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε με αντικειμενικότητα την προσφορά σας στην δουλειά. Το σοβαρό και προσγειωμένο επαγγελματικό σας προφίλ θα αναδειχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αναμένεται υπό την επιρροή του Δία να λάμψετε στην καριέρα σας. Αναμένονται πολλά και σημαντικά έργα και θα έχετε φέτος την δυνατότητα να ρισκάρετε, ώστε να πετύχετε ακόμη περισσότερα από όσα ονειρευόσασταν. Και στην προσωπική σας ζωή όμως θα έχει θετική επιρροή η διέλευση του Δία. Οι μοναχικές ψυχές θα γνωρίσετε κάποιο άτομο ευνοημένο από την μοίρα, με το οποίο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επισημοποιηθεί μια σχέση στο μέλλον.

Δίδυμος

Για τους Διδύμους το 2023 είναι ένα έτος σκληρής δουλειάς και καλό είναι να σηκώσετε τα μανίκια σας και να ανασκουμπωθείτε. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα πρέπει κατά διαστήματα να κατεβάζετε ταχύτητες και να επιτρέπετε στο σώμα και στο πνεύμα σας να ξεκουράζονται και να ανανεώνονται. Με τα μικρά και διάσπαρτα διαλείμματα από την έντονη προσπάθεια θα καταφέρετε να διατηρήσετε τα ενεργειακά σας αποθέματα σε ικανοποιητικό επίπεδο και να διαφυλάξετε την υγεία σας.

Ο Άρης φιλοξενείται κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους στο ζώδιο σας, μια διέλευση που ξεκίνησε από τα τέλη Αυγούστου 2022, μέχρι δε τα μέσα Ιανουαρίου είναι ακόμη ανάδρομος. Την περίοδο της ανάδρομης πορείας του χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί είστε επιρρεπείς σε τσακωμούς, διαπληκτισμούς, εντάσεις και συμπλοκές, αλλά και σε ατυχήματα, ιδίως τροχαία. Μην ρισκάρετε, ιδίως την σωματική σας ακεραιότητα, αποφύγετε εάν μπορείτε οδικά ταξίδια, καθώς και οτιδήποτε φαίνεται επικίνδυνο.

Ο Δίας από την άλλη θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε πνευματικά και να σημειώσετε πρόοδο στην επαγγελματική σας ζωή. Η επιρροή σας στον εργασιακό χώρο θα αυξηθεί, αποφύγετε όμως αλαζονικές συμπεριφορές για να μην γυρίσετε την κατάσταση εις βάρος σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εισάγετε κάτι καινούργιο και πολλά υποσχόμενο στην δουλειά σας. Μπορεί να είναι μια νέα διαδικασία, νέος τεχνολογικός εξοπλισμός, νέο λογισμικό ή νέα προϊόντα, ανάλογα με την δουλειά σας. Θα χρειαστεί να κάνετε επενδύσεις, αλλά εάν κάνετε σωστές επιλογές, η απόδοση των επενδύσεων σας στο μέλλον θα είναι πολλαπλάσια.

Στα οικονομικά σας θα χρειαστεί πολύ προσεκτική διαχείριση για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Θα πρέπει να έχετε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς τον απόλυτο έλεγχο των δαπανών σας. Εάν ενδώσετε στις σπατάλες και τις περιττές αγορές, όσο μεγάλο και αν είναι το εισόδημά σας και όσο καλή και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση, στο τέλος του 2023 δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την καταστροφή. Η χρονιά αναμένεται να είναι σε κοσμικό επίπεδο δύσκολη, απρόβλεπτη και ευμετάβλητη οικονομικά και η κακή διαχείριση μόνο προβλήματα μπορεί να γεννήσει. Με αυστηρή οικονομία μπορεί να μην γίνετε πλούσιοι, ωστόσο θα καταφέρετε να διατηρήσετε μια σχετικά σταθερή ποιότητα ζωής, ίσως δε και να καταφέρετε να βελτιώσετε κάπως το βιοτικό σας επίπεδο.

Όσο για την υγεία σας, καλό θα ήταν να την παρακολουθείτε στενά. Εάν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, μην το αγνοείτε. Είναι πολύ καλύτερα να εντοπίσετε ένα πιθανό πρόβλημα σε αρχικό στάδιο και να ξεκινήσετε άμεσα μια θεραπευτική αγωγή, παρά να υποφέρετε αργότερα από επιπλοκές, που μπορεί να έχουν μακροχρόνιες συνέπειες στην ζωή σας.

Καρκίνος

Για το ζώδιο σας το 2023 προβλέπεται να είναι μια ευνοϊκή χρονιά, χωρίς πολύ μεγάλα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να είναι ανώμαλος και να χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας, αλλά θα είστε σε θέση να πετύχετε στο τέλος σημαντικές κατακτήσεις. Στην διαδρομή θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστείτε την στήριξη κάποιων ανθρώπων για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Θα την έχετε όμως. Χρειάζεται κατά την διάρκεια της χρονιάς πολύ καλή προετοιμασία των δράσεων σας, καθώς και συνεχή ετοιμότητα να προχωρήσετε σε αλλαγές και αναπροσαρμογές των σχεδίων σας. Ίσως δε, να χρειαστεί να αλλάξετε ριζικά τις θέσεις σας επάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Ιεραρχήστε τις δράσεις σας και προσπαθήστε να συντονιστείτε με τις εξελίξεις, που μέσα στο 2023 θα είναι πολλές. Αυτό που ονειρευόσασταν και επιδιώκατε να πετύχετε μπορεί πλέον να είναι ανεπίκαιρο και να χρειαστεί να αλλάξετε προσανατολισμό. Θέστε νέους στόχους, απαλλαγμένους όμως από όνειρα, φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις! Προέχει να είστε ρεαλιστές όσο ποτέ άλλοτε και να έχετε μια όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική ματιά στις καταστάσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Θα πρέπει επίσης να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να θέσετε υπό έλεγχο την συναισθηματική σας φύση, για να είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις και να τις εκτελέσετε στο ακέραιο. Πριν υποσχεθείτε οτιδήποτε σε κάποιον, μελετήστε καλά τις συνέπειες που μπορεί να έχουν όσα υπόσχεστε για την δική σας εξέλιξη.

Η χρονιά του 2023 δεν θα φέρει καταιγίδες, δεν θα αντιμετωπίσετε κατακλυσμούς στο διάβα σας. Για να καταφέρετε όμως κάποια πράγματα, χρειάζεται να είστε πρακτικοί στις κινήσεις σας, να έχετε θετική στάση ζωής και να αντιμετωπίζετε τις αναποδιές με αισιοδοξία. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να ολοκληρώνετε ότι ξεκινάτε. Να χαίρεστε όλα σας τα επιτεύγματα, όσο μικρά και να είναι, γιατί αυτά θα σας οδηγήσουν στο επόμενο σπουδαίο κεφάλαιο της ζωής σας. Ιδιαίτερα φωτεινές περίοδοι για το ζώδιο σας είναι τα τέλη του καλοκαιριού, εν μέρει ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος, περίοδοι κατά τις οποίες θα βιώσετε σημαντικές θετικές αλλαγές στην ζωή σας.

Την άνοιξη του 2023 θα είναι οι εξελίξεις αργές, αλλά συνιστάται να κάνετε κάτι ασυνήθιστο, κάτι νέο στην ζωή σας. Ενεργοποιηθείτε προς τα τέλη του καλοκαιριού και το φθινόπωρο, γιατί οι πρωτοβουλίες σας θα αποδειχτούν καρποφόρες. Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για σας, καθώς θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Για κάποιους μπορεί ο μήνας αυτός να φέρει έναν χωρισμό ή ένα διαζύγιο, μια απόλυση, μια αλλαγή εργοδότη ή ακόμη και μια αλλαγή καριέρας. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί επίσης το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης σε άλλη περιοχή ή σε άλλη χώρα, καθώς και η πιθανότητα μιας σημαντικής αγοράς ή ενός ακινήτου.

Λέων

Το 2023 υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα για το ζώδιο σας! Θα είναι ένα έτος με σημαντικά γεγονότα και μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορείτε να επαναπαυθείτε και όλα θα γίνουν από μόνα τους. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, πολύ δουλειά και υπευθυνότητα για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας και την εύνοια της τύχης.

Στην συναισθηματική σας ζωή, όσοι βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, η ποιότητα της σχέσης θα εξαρτηθεί εξ’ ολοκλήρου από τις προθέσεις και τις ενέργειες σας. Εάν η σχέση με τον σύντροφό σας είναι αρμονική, τότε τα πράγματα θα έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθούν θετικά, δεδομένου ότι δεν την έχετε βάλει στον αυτόματο πιλότο. Εάν όμως τσακώνεστε με το παραμικρό, δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε για τίποτε, όσο ανούσιο και αν είναι, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, εκτός και αν αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε για να αλλάξετε την πορεία της σχέσης. Θα πρέπει όμως πρώτα να αποσαφηνίσετε μέσα σας, εάν είναι ακόμη ζωντανό το συναίσθημα ή εάν συμβιώνετε μόνο από κεκτημένη ταχύτητα ή από συνήθεια. Στην δεύτερη περίπτωση θα ήταν καλύτερο να κλείσετε τον κύκλο αυτό αποχωρώντας, παρά να ταλαιπωρείστε στο όνομα μιας σταθερότητας ή ασφάλειας, που έπαψε προ πολλού να υπάρχει. Μπορεί να είστε καλύτερα σαν φίλοι.

Στα οικονομικά σας η κατάσταση μπορεί να διακυμανθεί από σταθερή έως κρίσιμη, ανάλογα με την διαχείριση που θα κάνετε. Για να αποφύγετε το δυσμενέστερο σενάριο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες και έξυπνοι στις αγορές σας. Η καριέρα σας μπορεί να σημειώσει σημαντική πρόοδο μέσα στην χρονιά, εάν καταφέρετε να βρείτε αξιόπιστους και αξιόλογους συνεργάτες, καθώς και ισχυρή στήριξη. Επεκτείνοντας τις επαγγελματικές επαφές σε νέους επιχειρηματικούς κύκλους μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο επιρροής σας και να κερδίσετε την στήριξη νέων και ισχυρών συμμάχων. Αποφύγετε περιττές διαφωνίες και συγκρούσεις, καθώς και οτιδήποτε δεν είναι απόλυτα σύμφωνο με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου.

Παρθένος

Τίποτε δεν είναι αδύνατο μέσα στο 2023, τίποτε δεν είναι απαγορευμένο ή μην πραγματοποιήσιμο για σας. Αρκεί να δραστηριοποιηθείτε και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η στασιμότητα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή δεν μπορεί να σας φέρει όσα προσδοκάτε. Εάν την αποδέχεστε, τότε ή είστε οκνηροί ή δεν έχετε φιλοδοξίες. Ευκαιρίες καριέρας θα υπάρξουν μέσα στο 2023, καθώς και εύνοια να αυξήσετε την επιρροή σας σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που θα έχει άμεση θετική επίπτωση στα οικονομικά σας. Για να αυξήσετε όμως τις πιθανότητες να εκτοξεύσετε την καριέρα σας, θα χρειαστεί ενδεχομένως να επενδύσετε στην βελτίωση των γνώσεων ή των δεξιοτήτων σας.

Η ζωή σας όμως δεν μπορεί να περιστρέφεται μόνο γύρω από την δουλειά. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφο και την οικογένεια σας, να προσέξετε την διαχείριση των οικονομικών σας και να φροντίσετε την υγεία σας. Για να τα καταφέρετε όλα αυτά, χρειάζεται μια υγιής ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Εάν η σχέση σας με το ταίρι σας έπαψε να σας εκφράζει και δεν υπάρχει τρόπος ή διάθεση βελτίωσης της κατάστασης, τότε θα πρέπει να σταματήσετε να βασανίζετε ο ένας τον άλλο και να αλλάξετε πορεία ζωής.

Το 2023 προσφέρεται για μεγάλων αποστάσεων ταξίδια αναψυχής, με θετικότερη περίοδο για τέτοια εγχειρήματα τους μήνες μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου. Θα επισκεφτείτε χώρες ή πόλεις που δεν θα θέλετε να τις εγκαταλείψετε. Θα έρθετε σε επαφή με κουλτούρες, πολιτισμούς και παραδόσεις, που θα σας σαγηνεύσουν και κάποιοι από εσάς θα εξετάσετε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης στις περιοχές ή τις χώρες που θα επισκεφτείτε. Εάν αποφασίσετε κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί πολύ προσεκτικός και σοβαρός σχεδιασμός των ενεργειών σας, για να μην το μετανιώσετε αμέσως μόλις κάνετε το πρώτο βήμα.

Ζυγός

Το 2023 υπόσχεται λύσεις σε προβλήματα, που όμως δεν θα έρθουν εύκολα. Θα είναι ωστόσο μια χρονιά με πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα και φωτεινές συναντήσεις. Θα υπάρξουν μεγάλες ανακαλύψεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας, οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα. Το σημαντικότερο όμως είναι να εστιάσετε στην ανάπτυξη σας, προσωπική-πνευματική αλλά και επαγγελματική, χωρίς να χάσετε την ατομικότητα σας και δίχως να αλλοιώσετε το φωτεινό σας πνεύμα.

Η επικοινωνία με ορισμένα άτομα μέσα στην χρονιά θα φέρει απροσδόκητα σκαμπανεβάσματα στην ζωή σας. Μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας και την πιθανότητα επιτυχίας στην δουλειά. Κάποια από τα πρόσωπα ωστόσο που θα σας προσεγγίσουν, δεν θα έχουν τις καλύτερες των προθέσεων, και θα αποσκοπούν στο να σας εξαπατήσουν ή να σας χειραγωγήσουν. Η ισχυρή διαίσθηση που διαθέτετε, θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ποια από τα άτομα που σας περιβάλλουν μπορείτε να εμπιστευθείτε και να έχετε μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία μαζί τους.

Στην συναισθηματική σας ζωή θα πρέπει να θέσετε σαν προτεραιότητα την στοργή και την φροντίδα προς στο ταίρι σας. Εάν αγαπάτε πραγματικά τον σύντροφό σας θα πρέπει να αποδεχτείτε και τις μικρές του αδυναμίες ή τις όποιες παραξενιές του και να μην κυνηγάτε το τέλειο. Γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τίποτε δεν είναι τέλειο και όλοι μας είμαστε ατελείς. Στις καινούργιες ερωτικές γνωριμίες θα ήταν καλό να είστε ειλικρινείς και να εστιάζετε στις ποιότητες εκείνες που πρέπει να έχει το άτομο, οι οποίες είναι σημαντικές για σας. Μην ξεκινάτε μια σχέση με την προοπτική ότι θα αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει στην πορεία. Η ειλικρινής επικοινωνία θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή βάση για μια καινούργια σχέση. Μην προχωράτε επίσης στην επισημοποίηση μιας σχέσης, εάν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για την αγνότητα ή το βάθος των συναισθημάτων απέναντι στο ταίρι σας.

Από άποψη υγείας, δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στο 2023, πέρα από τις τυπικές ιώσεις, από τις οποίες κανείς δεν είναι ασφαλής. Θα πρέπει μέσα στην χρονιά να είστε πολύ πιο ενεργητικοί, αποφεύγοντας την παθητική στάση ζωής και την οκνηρία. Γιατί όση εύνοια της τύχης και αν έχετε, δεν μπορεί να επιλυθεί τίποτε από μόνο του ή τουλάχιστον να πάρει την πορεία που θέλετε εσείς. Για να κατακτήσετε την σταθερότητα που χρειάζεστε στην ζωή σας, επεξεργαστείτε λεπτομερώς ένα σχέδιο δράσης που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και μπορεί να σας οδηγήσει στην εκπλήρωση των ονείρων σας.

Σκορπίος

Η ζωή θα ήταν βαρετή χωρίς καινούργιες εμπειρίες και απρόβλεπτα γεγονότα, εσείς όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι τέτοιο μέσα στο 2023. Είναι πιθανές κάποιες αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας, καθώς και μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Πολλές καταστάσεις που θα βιώσετε μέσα στο έτος που ξεκινάει θα είναι εξαιρετικά θετικές και θα σας επιτρέψουν να ξεδιπλώσετε όλα σας τα ταλέντα και το ταπεραμέντο σας. Είναι μια χρονιά που θα φέρει μια ανάλαφρη διάθεση, καθώς θα απαλλαγείτε από κάποια σημαντικά βάρη που σας ταλαιπωρούν.

Οι άσχημες καταστάσεις και τα δύσκολα βιώματα θα πρέπει να μείνουν στο παρελθόν και με ανανεωμένη διάθεση και αισιοδοξία να ζωγραφίσετε τον καμβά του παρόντος. Ίσως να πρέπει να κάνετε μια μικρή εκκαθάριση στο περιβάλλον σας, απομακρύνοντας από τον περίγυρό σας ζηλόφθονους και κακεντρεχείς, όπως και άτομα που αποβλέπουν στο να σας χειραγωγήσουν. Αναλύστε συμπεριφορές, αξιολογήστε καταστάσεις και με την βοήθεια της εξαιρετικά ισχυρής διαίσθησης σας, απομακρύνετε τα άτομα που δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης σας. Στον στενό σας κύκλο θα πρέπει να παραμείνουν μόνο τα άτομα εκείνα που μπορείτε να εμπιστευθείτε την ζωή σας. Όσο δραματικό και αν ακούγεται, είναι απόλυτα απαραίτητο να συμβεί, εάν θέλετε να προοδεύσετε και να αναπτυχθείτε σαν άτομα.

Το 2023 είναι μια χρονιά γόνιμη για συναντήσεις και γνωριμίες, επαφές και δράση. Με το ξεκίνημα του φροντίστε να είστε ενεργά παρόντες και όσο περισσότερο μπορείτε δραστήριοι τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Πολλές φορές θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που θα προκύψουν και στους ανθρώπους που θα συναντάτε. Είναι δε πιθανό μέσα στην χρονιά να αλλάξετε δραστικά τόπο διαμονής ή επαγγελματική απασχόληση. Φροντίστε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα της ζωής σας όχι παρορμητικά, αλλά εξαιρετικά προσεκτικά. Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει ο καθένας από εσάς θα είναι διαφορετικές, όπως και το είδος ή το μέγεθος των προβλημάτων, φροντίστε όμως να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να ενεργήσετε την κατάλληλη στιγμή για να μην έχετε απώλειες στην ζωή σας που θα τις μετανιώσετε.

Στον επαγγελματικό χώρο μην εμπιστεύεστε εύκολα τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας και καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους ανθρώπους στο εργασιακό σας περιβάλλον, ανεξάρτητα από την θέση τους, καθώς και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Ιδανική εποχή για ξεκούραση και ψυχική και πνευματική ανασυγκρότηση είναι το καλοκαίρι, ιδίως ο μήνας Ιούλιος.

Τοξότης

Το 2023 είναι ένα έτος γεμάτο γεγονότα και προκλήσεις για το ζώδιο σας και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για δράση, φυσικά και πνευματικά προετοιμασμένοι να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων, η οποία θα είναι κατά περιόδους εξαιρετικά γρήγορη. Προβλήματα που μπορεί να χτυπήσουν την πόρτα σας θα πρέπει να λυθούν άμεσα, αν όχι χθες. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα μέσα στην χρονιά που ξεκινάει να χρονοτριβήσετε προκειμένου να πάρετε μια απόφαση.

Πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα συμβούν στην ζωή σας, κάποιες που θα σας βρουν σύμφωνους, κάποιες άλλες που θα σας ξεβολέψουν και θα σας εκνευρίσουν ή θα σας αγχώσουν. Δεχτείτε τις αλλαγές που θα σας επιβληθούν με αξιοπρέπεια. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, αφήστε τις ονειροπολήσεις στην άκρη και επικεντρώστε την προσοχή σας στην δράση που θα πρέπει να αναλάβετε. Φιλοδοξίες έχετε, είστε κοινωνικοί, αναλάβετε λοιπόν πρωτοβουλίες για να οδηγηθείτε εκεί που ονειρεύεστε. Για να καταφέρετε όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας, κλείνοντας πληγές του παρελθόντος.

Το 2023 θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην καριέρα σας και να κατακτήσετε την ευτυχία στην προσωπική σας ζωή. Μην φοβάστε τίποτε, γιατί είστε ικανοί να τα βγάλετε πέρα, ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Εκεί που θα χρειαστεί προσοχή μέσα στην χρονιά που ξεκινά, είναι η υγεία σας, η οποία πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει. Φροντίστε για τον λόγο αυτό να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας μόλις εντοπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα έχετε την δυνατότητα να μειώσετε τους ξέφρενους καθημερινούς ρυθμούς ζωής και να χαλαρώσετε. Είναι η ιδανική εποχή του χρόνου να προγραμματίσετε ταξίδια αναψυχής.

Αιγόκερως

Είστε το ζώδιο εκείνο, που είναι γνωστό για την σκληρή του δουλειά και την αφοσίωση που δείχνει στην καριέρα του, και γι’ αυτό το λόγο το 2023 θα είναι μια χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας θα μπορέσετε να καταγράψετε σημαντικές επιτυχίες. Για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, θα πρέπει ωστόσο να αλλάξετε κάποια πράγματα μέσα σας, να αλλάξετε τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων, καθώς και να ακολουθήσετε μια νέα, εντελώς διαφορετική ιεράρχηση των πάντων. Τα αποτελέσματα θα έρθουν, αρκεί να μπορέσετε να ελέγξετε σε στιγμές τα συναισθήματα σας και να έχετε υπομονή.

Δεν θα πρέπει να βασίζεστε σε κανέναν φέτος, άσχετα από τις υποσχέσεις που θα λαμβάνετε από τους γύρω σας. Για να μπορέσετε να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε, ίσως και γρηγορότερα από το συνηθισμένο, θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής σας, για την καριέρα, την συναισθηματική σας ζωή και τα οικονομικά σας. Για να μην χάσετε δε μοναδικές ευκαιρίες μέσα στην χρονιά, θα πρέπει να προγραμματίζετε το κάθε σας βήμα και να ακολουθείτε τον προγραμματισμό αυτό. Οι επιθυμίες σας θα γίνουν πολύ σύντομα πραγματικότητα, εάν μπορέσετε να ακολουθήσετε τα απλά αυτά βήματα.

Τα αποτελέσματα μπορούν να είναι πολύ πιο θετικά από ότι θα περιμένατε ή θα φανταζόσαστε. Μην φοβάστε τίποτε, καταπολεμήστε τις ενδόμυχες φοβίες σας και προχωρήστε με τόλμη προς την επίτευξη του στόχου σας. Ο μεγαλύτερος εχθρός σας κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αυτός που μπορεί να ακυρώσει την πρόοδο σας, είναι ο εαυτός σας, με τις ανεξέλεγκτες συναισθηματικές σας εκρήξεις. Εάν καταφέρετε να τις θέσετε υπό έλεγχο, μην φοβάστε τίποτε και κανέναν. Οι γυναίκες του ζωδίου σας θα έχετε λίγο μεγαλύτερες δυσκολίες να ξεπεράσετε τα εμπόδια στην καριέρα σας και υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε αντιμέτωπες με απρόσμενες αποκαλύψεις. Οι άντρες Αιγόκεροι θα είστε λίγο πιο τυχεροί. Για σας είναι αναμμένο το πράσινο φως στον τομέα της καριέρας, ειδικά εάν ασχολείστε με επιχειρήσεις. Χρειάζεται μόνο λίγη μεγαλύτερη προσοχή όταν θα συναντήσετε μια πρώην σύντροφό σας. Γενικά πάντως, χωρίς να μπορείτε να αποφύγετε τελείως προβλήματα και απογοητεύσεις, η χρονιά μπορεί να σας χαρίσει μεγάλες χαρές, αρκεί να είστε πειθαρχημένοι και να προγραμματίζετε το κάθε σας βήμα.

Υδροχοός

Το 2023 θα είναι ένα παραγωγικό και επιτυχημένο έτος για το ζώδιο σας. Οι αλλαγές που θα συντελούνται παντού τριγύρω σας θα σας οδηγήσουν σε μια αναγκαία εσωτερική αλλαγή. Θα πρέπει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, να αξιοποιήσετε τις ικανότητες και δεξιότητες και να χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες σας προς την σωστή κατεύθυνση. Αποδεχτείτε με ανοιχτό μυαλό και μια γενναία δόση τόλμης το νέο και άγνωστο, γιατί μέσα από αυτό θα ανακαλύψετε νέες δρόμους για την επίτευξη των στόχων σας. Ιεραρχήστε επίσης σοφά τις προτεραιότητες σας, χτίστε ένα ισχυρό επαγγελματικό υπόβαθρο, το οποίο ακόμη και τα ισχυρά σας ξεσπάσματα δεν θα μπορεί να καταστρέψει.

Επενδύστε στην γνώση και διευρύνετε τον πνευματικό σας ορίζοντα. Παραμείνετε θετικοί και αισιόδοξοι, ότι και να κληθείτε να αντιμετωπίσετε μέσα στην χρονιά, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να κλείσετε τα ανοιχτά μέτωπα πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου σας θα πρέπει να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο και να δημιουργήσετε καινούργιες επαφές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να αναπτυχθείτε επαγγελματικά και να κατακτήσετε αυτό που προσδοκάτε.

Σε προσωπικό επίπεδο, όλα φαίνεται να βαίνουν τουλάχιστον ικανοποιητικά. Ακόμη και οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει και θα ξεκινήστε μια νέα συναισθηματική περιπέτεια. Η αρχή μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα, αλλά η δυσκολία έγκειται στο πως να κρατήστε διαχρονικά την σχέση ζωντανή και ακμάζουσα. Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μην σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας και την δική σας οπτική, αλλά αναλογιστείτε επίσης την θέση και τις απόψεις των γύρω σας. Εμπιστευθείτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε δικούς σας ανθρώπους, των οποίων την άποψη εκτιμάτε, γιατί μπορεί να φωτίσουν μια διαφορετική οπτική και να βρεθεί μια λύση που δεν φανταζόσασταν.

Ιχθείς

Το 2023 θα είναι μια χρονιά, για την οποία δεν θα βρείτε πολλά πράγματα να παραπονεθείτε. Μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να κατακτήσετε την επιτυχία ή και να γίνετε ευτυχισμένοι, καθώς και να κατακτήσετε μια οικονομική άνεση. Το σημαντικό είναι να μην αφήσετε τίποτε στην μέση, να μην σας αποθαρρύνουν οι δυσκολίες και τα προβλήματα και δεν ολοκληρώσετε τις προσπάθειες σας.

Σταματήστε να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας, γιατί είστε μια ταλαντούχα και παθιασμένη φύση. Χρειάζεται μόνο λίγη δουλειά να κάνετε σε προσωπικό-ψυχολογικό επίπεδο, για να θωρακιστείτε καλύτερα και να ανταπεξέλθετε με μεγαλύτερη ευκολία στις δυσκολίες της ζωής. Ευκαιρία είναι δε να αποβάλετε φέτος κάποιες κακές συνήθειες σας. Κοιτάξτε την ζωή κατάματα, εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας, βγείτε από την απάθεια και ξεχάστε τους χαλαρούς ρυθμούς ζωής. Εάν θέλετε να πετύχετε, θα πρέπει να αγωνιστείτε με νύχια και με δόντια.

Μπορεί να κουραστείτε μέσα στο 2023, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην επιτυχία, εάν δεν σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Πολλοί από σας θα βρείτε την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο μιας νέας γνωριμίας, κάποιοι θα γίνετε πλούσιοι, άλλοι θα καταφέρετε να αποκτήστε μια καριέρα ιλιγγιώδους ύψους, ενώ κάποιοι άλλοι θα βρείτε επιτέλους την δουλειά που σας ταιριάζει, ώστε να μεγαλουργήσετε στο μέλλον. Γενικά μπορείτε να ελπίζετε ότι θα πετύχετε όλα όσα θέλετε, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαύεστε στην καλή σας τύχη. Θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας, να ορθώσετε το ανάστημα σας και να δουλέψετε ακατάπαυστα όλη την χρονιά. Αυτό ισχύει κυρίως για τους κυρίους του ζωδίου σας. Οι κυρίες θα είναι πιο ευνοημένες καθώς θα είναι πιο δημιουργικές στην προσέγγιση των προβλημάτων, βρίσκοντας ευκολότερα λύσεις και διεξόδους σε δύσκολες καταστάσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!