Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σκυλακάκης στα Παραπολιτικά 90,1 : Οι δικαιούχοι του Market Pass θα μπορούν να επιλέξουν την έκδοση κάρτας ή πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά στο 80%

«Παρατάσεις έχουν δοθεί πέρυσι και πρόπερσι και αυτό δεν έχει να κάνει με τις εκλογές», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και την εκπομπή Secret με τον Παναγιώτη Τζένο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Είπε πως το Market Pass, αφορά τα νοικοκυριά που τηρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά στοιχεία ενώ ανέφερε πως όταν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος αυτός επιστρέφεται στην κοινωνία.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι δικαιούχοι θα μπορούν να επιλέξουν την έκδοση ψηφιακής κάρτας ή πίστωση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά στο 80%.

Σημείωσε πως καλύπτει τις αγορές από τα καταστήματα τροφίμων, ενώ για το πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου είπε πως σημαίνει μια ασφάλεια στον προϋπολογισμό.

Ερωτηθείς εάν βλέπει επενδυτική βαθμίδα μέσα στο 2023 απάντησε είναι πιθανή αλλά και συνάρτηση των πολιτικών εξελίξεων. Είπε πως αναλυτές εκτιμούν ότι η Ελλάδα θα παραμένει σε σταθερότητα.

Ακόμη, τόνισε πως οι τράπεζες πρέπει να μειώσουν τις προμήθειες και να αυξήσουν τα επιτόκια των καταθέσεων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!