Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (13/12)

ΚΡΙΟΣ

Τρίτη και 13 και οι εντάσεις δείχνουν να είναι αναπότρεπτες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσπαθείς να διεκδικήσεις πράγματα αλλά οι αναποδιές σε αποκαρδιώνουν. Με μεθοδικότητα θα τα καταφέρεις. Οι δεσμευμένοι προσπαθούν να βρουν ισορροπίες για να μην τσακωθούν. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος βρίσκεις μια αγκαλιά που σε ανεβάζει ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν κάποιος τολμήσει να σε αδικήσει ή να κάνει κάτι χωρίς να σε ρωτήσει, τότε θα καταλάβει τι σημαίνει «ταύρος εν υαλοπωλείω». Κάποιες ζημιές θα σε εκνευρίσουν αλλά ξέρεις να δουλεύεις πολύ και θα «ισοφαρίσεις»! Τα προσωπικά σου μπαίνουν σε καλή σειρά. Έτσι, αν είσαι δεσμευμένος, τακτοποιείς εκκρεμότητες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία σε απογειώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να δώσεις σημασία σε συμβουλή συνεργάτη σου γιατί κάτι δεν κάνεις καλά στα επαγγελματικά σου. Ακολουθείς μια λάθος τακτική σ’ ένα επαγγελματικό θέμα και θα χάσεις χρήματα αν δεν προσέξεις. Κοίταξε καλύτερα τα ψιλά γράμματα μιας συμφωνίας. Θα θελήσεις να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μη γυρνάς στο παρελθόν γιατί θα πληγωθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να προσέξεις τα οικονομικά σου γιατί υπάρχει μια «παγίδα» σε μια επαγγελματική πρόταση. Μην υπογράψεις σήμερα συμβόλαια και μην ανοίγεσαι οικονομικά σε πράγματα που δεν ξέρεις. Η οικογένεια είναι το «λιμάνι» σου. Το ταίρι σου σου δείχνει τρυφερότητα και αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Η διάθεσή σου έχει σκαμπανεβάσματα.

ΛΕΩΝ

Μην απομονώνεις συνεργάτες γιατί θα τους χρειαστείς για νέες επαγγελματικές «μάχες» Μια ένταση που θα ξεσπάσει στη δουλειά θα σε αποσυντονίσει και πιθανότατα θα κάνεις ένα λάθος που θα «αδειάσει» το πορτοφόλι σου. Μην ξεσπάς στο ταίρι σου γιατί αν έρθει ρήξη θα είναι οριστική ενώ αν είσαι αδέσμευτος δες «υπόλοιπα» που έχεις από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι οργανωτικός και θα καταφέρεις να μπαλώσεις μια ζημιά ενώ θα απομονώσεις πρόσωπα που σαμποτάρουν τη δουλειά σου. Μην υπογράψεις σήμερα μια οικονομική συμφωνία, ακόμα κι αν είναι από συνεργάτη σου. Τα πας καλά με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα ενθουσιαστείς με νέα γνωριμία αλλά δεν θα είναι για πολύ. Δες το σαν παιχνίδι.

ΖΥΓΟΣ

Θα κυνηγήσεις το χρήμα γιατί σου έχει λείψει και θα κάνεις άνοιγμα σε νέες συνεργασίες. Αν έχεις σχέση ξεσπάς σε κλάματα σε μια αγκαλιά γιατί έχεις κουραστεί επαγγελματικά. Να είσαι ψύχραιμος γιατί ακόμα τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Σίγουρα θα βρεις λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος έρχεσαι κοντά με πρόσωπο από το παρελθόν που σε ηρεμεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμάσου για αναστάτωση σε ό,τι αφορά στο σπίτι σου, οικογένεια, σχέσεις ερωτικές ή φιλικές. Απομόνωσε το πρόβλημα και λύσε το στη «ρίζα» του αν δεν θέλεις να επανέλθει. Εμπιστεύσου το ταίρι σου και όχι τρίτους. Κάποιοι σας ζηλεύουν, οπότε μην τους δίνεις τη χαρά ότι ζηλεύεις. Αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις «λιμάνι» γιατί θέλεις να ηρεμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σου τα ορίζεις αλλά θα υπάρξουν ανατροπές, οπότε πρόσεξε να δεις τι σε συμφέρει. Μια επαγγελματική πρόταση θέλει μεγάλη προσοχή καθώς λόγω της υπεραισιοδοξίας σου, αγνοείς κάποια «σημάδια» που δείχνουν ότι δεν είναι όπως ακριβώς σου τα λένε. Αισθηματικά πας καλά αν είσαι δεσμευμένος ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα υποκύψεις σ’ έναν έρωτα από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να κάνεις γρήγορα ένα νέο πλάνο οργάνωσης, καθώς θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα επαγγελματικά σου σχέδια. Μη βιαστείς να δράσεις πριν εξετάσεις όλες τις παραμέτρους. Προσπάθησε να ελιχθείς με τους συνεργάτες σου, αν αυτό είναι απαραίτητο. Αν είσαι δεσμευμένος παραμελείς το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει γνωριμία από το διαδίκτυο. Προχώρα αργά και βλέπεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις σήμερα γιατί με τα νεύρα που θα έχεις θα τσακωθείς με συνεργάτη σου που γνωρίζεστε χρόνια. Το ίδιο μπορεί να συμβεί μ’ έναν συγγενή σου για κληρονομικό θέμα. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις την τάση να τσακωθείς με το ταίρι σου! Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι μια επανασύνδεση. Μην το κάνεις γιατί υπάρχει συμφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ

Το καλύτερο είναι να μείνεις σήμερα στο παρασκήνιο. Στη δουλειά θα «μυρίζει» μπαρούτι. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να καταστρώσεις νέα επαγγελματικά σχέδια. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου επιφυλάσσει μια έκπληξη και περνάτε όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία που γίνεται γρήγορα σχέση. Έχετε πολλά κοινά στοιχεία και θα κάνετε σχέδια.

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!