Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (23/11)

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη δεν σε επηρεάζει αλλά να προσέξεις ποιους εμπιστεύεσαι στη δουλειά. Μην πειστείς πως μια πρόταση που θα σου κάνουν σήμερα είναι για το καλό σου. Τα κουτσομπολιά μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη στη δουλειά σου. Μη συμμετέχεις. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεχε ό,τι σου λέει το ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος μη βιάζεσαι.

 

TAΥΡΟΣ

Θα νιώσεις μετέωρος στη δουλειά αλλά ευτυχώς κάποιοι γνωρίζουν καλά την αξία σου και θα σε κάνουν να καταλάβεις πως είσαι πολύτιμος. Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Μην τάζεις όταν δεν μπορείς να είσαι συνεπής. Έτσι θα χαλάσεις μια σχέση, αν είσαι δεσμευμένος, ή θα απογοητεύσεις μια καινούργια που ήδη σε έχει ενθουσιάσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη, που επηρεάζει σήμερα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), θα «χτυπήσει» την τσέπη σου. Μια ζημιά στη δουλειά θα σε ρίξει ψυχολογικά αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου. Το ίδιο κάνε και στην προσωπική σου ζωή και γρήγορα. Μην τα ρίχνεις όλα στους άλλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το παρασκήνιο οργιάζει αλλά καλύτερα είναι να μείνεις μακριά και να μην μπλεχθείς σε μια διαμάχη. Αν το κάνεις θα βρεθείς ζημιωμένος αλλά θα χάσεις και έναν καλό φίλο ή «σύμμαχο». Κράτα χαμηλούς τόνους αν είσαι δεσμευμένος και δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην κάνεις πράγματα ψεύτικα μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Κάποια πράγματα που σήμερα σου φαίνονται σωστά, αύριο θα καταλάβεις πως είναι μια «φούσκα» που θα σκάσει. Έχεις έπαρση και αυτό δεν βοηθάει στο να δεις πού κάνεις λάθη ή να ακούσεις τους συνεργάτες σου. Στα συναισθηματικά μην αφεθείς. Αν είσαι δεσμευμένος μείνε μακριά από παράλληλη σχέση κι αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέκεις σε «καμένες» σχέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια συνεργασία θα «ναυαγήσει» γιατί η Νέα Σελήνη δεν «αστειεύεται»! Υπάρχει παρασκήνιο και καλό είναι σήμερα να προφυλαχθείς από καθετί που μπορεί να ταράξει τα νεύρα σου ή να αδειάσει το πορτοφόλι σου. Στην προσωπική σου ζωή ζήσε τις όμορφες στιγμές και μη γίνεσαι απόλυτος. Αν είσαι μόνος μην αφεθείς σε κάτι καινούργιο πριν το ψάξεις καλά.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχεις κουραστεί να παλεύεις επαγγελματικά και προκοπή να μη βλέπεις. Ηρέμησε και σκέψου. Υπάρχουν λύσεις αλλά προτίμησε να μη ρισκάρεις σήμερα που η Νέα Σελήνη θολώνει την κρίση. Θα στεναχωρηθείς γιατί ένας συνεργάτης σού κάνει νερά. Μη στήσεις καβγά. Συναισθηματικά έχεις μια τρικυμία που μόνο αν ηρεμήσεις θα τη λύσεις, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ψάχνεις τον έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεται προσοχή στα εργασιακά σου, όπου δεν είναι να εμπιστεύεσαι άνθρωπο, ακόμα και στενούς σου συνεργάτες. Επίσης, μην ανοιχτείς σε κάτι καινούργιο γιατί δεν είναι όπως σου το παρουσιάζουν. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλέσεις καβγά γιατί θα σπάσει το… σχοινί. Αν ψάχνεσαι για κάτι καινούργιο μην πλάθεις όνειρα για μονιμότητα. Ζήσε το και όπου βγει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιος θα θελήσει να «παίξει» μαζί σου στα επαγγελματικά καθώς η Νέα Σελήνη θα σε αιφνιδιάσει. Θα διαλυθεί μια επαγγελματική συνεργασία και θα στεναχωρηθείς. Επίσης και στα αισθηματικά σου ένα πρόσωπο κινείται συμφεροντολογικά. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις καβγά. Αν είσαι ελεύθερος, μην απογοητεύεσαι και ρίξου στη δουλειά για να ξεχαστείς. Αργεί λίγο ο έρωτας, οπότε ηρέμησε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα εργασιακά σου φαίνεται να δημιουργούνται ίντριγκες που καλό είναι να τις αποφύγεις. Ασχολήσου με τη δουλειά και μην μπεις στη διαδικασία κουτσομπολιού ή σχολίων. Δεν υπάρχουν τέλειες σχέσεις, οπότε συζήτα με το ταίρι σου. Αν ψάχνεις κάτι καινούργιο δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να αφεθείς γιατί δεν θα είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια αναμπουμπούλα θα έρθει στη δουλειά αλλά θα καταφέρεις να ισορροπήσεις. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θέλει προσοχή, ειδικά αν ο συνεργάτης που στην προτείνει είναι καινούργιος. Στα αισθηματικά σου δείξε αυτοσυγκράτηση και μην προκαλείς καβγάδες ή έχεις ζήλια, ενώ αν έρθει μια καινούργια γνωριμία μην αφήσεις να δοθούν λάθος εντυπώσεις γιατί θα μπλέξεις. Βάλε εσύ τα όρια.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και λόγια. Κάποιοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σου. Δείξε ότι μπορείς και καταλαβαίνεις και πως δεν καταθέτεις τα όπλα. Θα βρεις λύση για ένα οικονομικό πρόβλημα που θα προκύψει στη δουλειά. Στα αισθηματικά σου μη χαλιέσαι με τις λεπτομέρειες και αν αρχίσεις κάτι καινούργιο, πήγαινέ το αργά.

 

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime 23/11

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!