Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Αποχαιρετούν οριστικά την Ελβετία – Η σχέση από απόσταση και η ζωή τους στη Ζυρίχη

H Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, έχουν μια πολύ γλυκιά και τρυφερή σχέση. Πράγμα που βλέπουμε συχνά και στα βίντεο που ανεβάζει η Μαρία Ηλιάκη. Ωστόσο, ακόμα και μια δυνατή σχέση σαν αυτή δοκιμάζεται από την απόσταση. Έτσι πήραν την απόφαση να φύγουν από την Ελβετία.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε επιστρέψει καιρό στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της, Κατερίνα εξαιτίας των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων στο Mega, την περσινή σεζόν. Από την άλλη, ο διακεκριμένος γυναικολόγος ανακοίνωσε χθες 11/11 πως μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα μετά από 18 χρόνια, αφήνοντας τη Ζυρίχη για να εργαστεί στην πατρίδα του.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του» έγραψε ο Στέλιος Μανουσάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο έρωτας και η σχέση από απόσταση

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι μαζί για περισσότερο από τέσσερα χρόνια. Η σχέση τους – στο μεγαλύτερο διάστημά της – ήταν από απόσταση, καθώς ο σύντροφος της παρουσιάστριας ζούσε μόνιμα στην Ελβετία, όπου εργαζόταν ως γυναικολόγος μέχρι και φέτος που αποφάσισε να τα αφήσει όλα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Η απόσταση όμως δεν ήταν ποτέ εμπόδιο στον έρωτά τους, καθώς η Μαρία Ηλιάκη, όποτε έβρισκε ευκαιρία έπαιρνε το αεροπλάνο και έτρεχε δίπλα του.

Ακόμη και όταν το ζευγάρι ήταν χωριστά, η βιντεοκλήση είχε γίνει καθημερινότητά του! Οι δυο τους μιλούσαν συνεχώς μέσω Skype κάνοντας πλάκες και λέγοντας όλα τα νέα του

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!