Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (02/11)

 

ΚΡΙΟΣ

Ανακαλύπτεις ότι έχεις συμμάχους στη δουλειά. Ένα σχέδιό σου μπαίνει τώρα σε εφαρμογή και είσαι αποφασισμένος να πετύχεις. Μόνο μη βιαστείς να πανηγυρίσεις και συγκράτησε τα έξοδά σου. Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ώρα να μιλήσεις με το ταίρι σου. Δεν λύνονται με εσωστρέφεια τα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος παίρνεις απόφαση ότι θέλεις να βρεις άμεσα ταίρι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σκέψου πρακτικά και όχι με το συναίσθημα μια πρόταση που θα σου γίνει. Μην αποκαλύψεις σε τρίτους το σχέδιό σου γιατί υπάρχει κάποιος που μιλάει πολύ… Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει λατρεία. Ακολούθησέ το σε νύχτες πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και έρχεται κάτι που σου απογειώνει τη διάθεση. Μη γίνεσαι απόλυτος σε μικρά ελαττώματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια επαγγελματική πρόταση θα είναι ενδιαφέρουσα, αρκεί να φροντίσεις να δεις τα ψιλά γράμματα και να διορθώσεις κάποιους όρους. Η εμπειρία και το ένστικτό σου θα σε οδηγήσουν σωστά. Να είσαι προσηλωμένος στο στόχο και όχι σε κουτσομπολιά. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε καβγαδάκι. Αν είσαι αδέσμευτος γυρίζεις σε κάτι παλιό, αλλά δεν θα είναι για πολύ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα γιατί η αρνητική ενέργεια δεν βοηθάει καθόλου. Δες προσεκτικά τι σου προτείνουν και ζήτα εγγυήσεις για να προχωρήσεις. Είναι σημαντικό να εμπιστευθείς τους συνεργάτες σου. Θα καταφέρεις να ενισχύσεις την κοινωνική σου εικόνα. Αν είσαι δεσμευμένος να είσαι τρυφερός και δοτικός όπως και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο.

 

ΛΕΩΝ

Όταν δεν σε πιάνει η έπαρση καταφέρνεις «θαύματα». Προσγειώσου λοιπόν, κατέβα από το… καλάμι και συνεργάσου με πρόσωπα εμπιστοσύνης. Μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις με ρίσκο γιατί μόνο έτσι θα δεις το ταμείο σου να γεμίζει. Αν είσαι δεσμευμένος συζήτησε με το ταίρι σου ό,τι σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος πες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές επαφές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις βάλει πλώρη για το επόμενο επιχειρηματικό σου σχέδιο. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας φίλος και γρήγορα θα έρθουν έσοδα. Τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά σύντομα θα πάνε ακόμα καλύτερα καθώς εδώ και καιρό δουλεύεις ένα σχέδιο που θα σου αποδώσει γρήγορα κέρδη. Αν είσαι αδέσμευτος περνάς καλά με μια νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην εμπλακείς σε μια διαμάχη γιατί θα σου γυρίσει «μπούμερανγκ». Θα τα «σπάσεις» με έναν συνεργάτη και θα χαλάσεις μια φιλία χρόνων. Καλύτερα μείνε στο παρασκήνιο και δες πώς θα ξεφύγεις από μια εμπόλεμη κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που γίνεται σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκέψου ότι χρειάζεσαι νέες πηγές εσόδων γιατί οι παλιές στερεύουν. Οπότε, κάνε κάτι ώστε να ανανεωθείς. Μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου για μια νέα ιδέα που σου προτείνεται. Αν είσαι δεσμευμένος μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος πρόσωπο από το διαδίκτυο θα αποδειχτεί καλή περίπτωση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη βιάζεσαι γιατί με τη φόρα που έχεις πάρει θα κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Μια πρόταση ενός συνεργάτη σε ενθουσιάζει και καλά κάνεις που προχωράς στην υλοποίησή της. Ανοίξου τόσο όσο σε παίρνουν τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις ωραίες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος αποφασίζεις ότι πλέον δεν σε καλύπτουν περιπέτειες της μιας βραδιάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξε σε όλους ποιος έχει το «πάνω χέρι». Μην αφήνεις εκκρεμότητες στη δουλειά και χειρίσου με τον καλύτερο τρόπο ένα θέμα διακανονισμού. Μην το αφήσεις άλλο γιατί θα έχεις προβλήματα στο μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος πρέπει να κατεβάσεις τον πήχη, αν δεν θέλεις να μείνεις για πολύ μόνος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στη δουλειά έχεις βρει τις ισορροπίες. Η αισιοδοξία σου σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις την όποια αντιξοότητα. Σχεδιάζεις νέα πράγματα και παίρνεις το ρίσκο γι’ αυτά. Θα πετύχεις παρά τις δυσκολίες. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ζητάει προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι ότι πρέπει να «νοικοκυρευτείς» και κινείσαι προς την κατεύθυνση μιας μόνιμης σχέσης. Κυνήγησε ό,τι θέλεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην επαναπαύεσαι σε λόγια τρίτων και κάνε καινούργιο προγραμματισμό για να πας καλύτερα. Οι συναισθηματισμοί δεν ωφελούν στη δουλειά. Σκέψου με τη λογική και όποιος «κάνει νερά», καλύτερα να τον απομακρύνεις. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση. Διάλεξε με γνώμονα τη συντροφικότητα. Μόνο μην αρχίσεις τις ζήλιες.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time  στις 2  Νοεμβρίου  2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!