Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κεραυνοί Μαρινάκη εναντίον Μπαλτάκου – «Αν ο Μπαλτάκος θέλει αμοιβή, να παραιτηθεί και να προσληφθεί ως δικηγόρος»

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Superleague Βαγγέλης Μαρινάκης, υπέγραψε επιστολή με την οποία ζητά νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση. Παράλληλα εξαπολύει τα βέλη του προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο. Όλα αυτά στο παρασκήνιο της αγανάκτησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την εχθρική αντιμετώπιση από την ΕΠΟ και κατ’ επέκταση της κακής διαιτησίας, στα παιχνίδια της Πειραιώτικης Ομάδας. 

Επιστολή στην ΕΠΟ με αποδέκτη τον πρόεδρό της, Παναγιώτη Μπαλτάκο, υπέγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Σε αυτήν σημείωσε:

“Κύριοι και κυρίες Μέλη της Γενικής Συνέλευσης, Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ

Αναφορικά με την Έκτακτη Γενική Συνέλευση (την δεύτερη μέσα σε διάστημα μικρότερο των 40 ημερών), με την διπλή ιδιότητά μου ως Προέδρου της Superleague 1 αλλά και ως Αντιπρόεδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα ήθελα να θέσω υπ’ όψη του Σώματος τα ακόλουθα :

Δυστυχώς μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι η διολίσθηση τις Εκτελεστικής Επιτροπής σε πρακτικές αντίθετες με το Καταστατικό, που επιπλέον βλάπτουν και τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, συνεχίζονται με αποκλειστική ευθύνη του Προέδρου.

Με πρωτοβουλία και εισήγηση του κ. Μπαλτάκου η Εκτελεστική Επιτροπή στις 06.10.2022 αποφάσισε την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης καταρτίζοντας μάλιστα και την ημερήσια διάταξη αυτής (αποτελούμενη από τρία θέματα) χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει τον ακριβή χρόνο διεξαγωγής της. Όπως είναι σε όλους γνωστό, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 1 του Καταστατικού ο χρόνος διεξαγωγής μιας Έκτακτης Γ.Σ. είναι απαραίτητο στοιχείο νομιμότητας της απόφασης σύγκλησής της. Στοιχείο που από την συγκεκριμένη απόφαση λείπει.

Ομοίως, ο κ. Μπαλτάκος δεν αιτιολόγησε σε κανένα σημείο ποιοι ήταν οι λόγοι που επέβαλλαν την σύγκληση μιας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μόλις έξι ημέρες μετά την πραγματοποίηση της προηγούμενης έκτακτης γενικής συνέλευσης που συντελέστηκε στις 30.09.2022, πάλι με πρωτοβουλία του κ. Μπαλτάκου. Ποιο είναι το θέμα που έρχεται προς συζήτηση στην συνεδρίαση της 02ας.11.2022 το οποίο στις 30.09.2022 που έγινε η προηγούμενη ΓΣ και τις 06.10.2022 που αποφασίστηκε η Σύγκληση της νέας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεν ήταν γνωστό; Η απάντηση είναι κανένα. Όλα τα θέματα που συμπεριλαμβάνονται στην σημερινή ημερήσια διάταξη, περιλαμβανομένης της αγωνίας του Προέδρου να εξασφαλίσει αμοιβή για τις υπηρεσίες του αναγνωριζόμενος ως «Εκτελεστικός Πρόεδρος», ήταν απολύτως γνωστά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!