Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζευγάρι ανακάλυψε ότι μπέρδεψαν το σπέρμα σε κλινική εξωσωματικής

Οι Ντόνα και Βάνερ Τζόνσον ανακάλυψαν τυχαία σε τεστ DNA πως η κλινική εξωσωματικής στην οποία απευθύνθηκαν και απέκτησαν τα δύο τους παιδιά είχε μπερδέψει το γενετικό υλικό του πατέρα, με αποτέλεσμα ο σύζυγος να μην είναι ο πατέρας του μικρού τους γιου.

Όμως από τη στιγμή που το ανακάλυψαν το 2019 ως σήμερα, έγιναν φίλοι με το βιολογικό μπαμπά του γιου τους και  την οικογένειά του. Το ζευγάρι, που ζει στη Γιούτα, είχε υποβάλει στην 23andMe το DNA για γενετικό έλεγχο ασθενειών, το 2019, συμπεριλαμβάνοντας τους γιους του Βάνερ Γ’ και Τιμ (15 ετών σήμερα). Εξεπλάγην όταν στις απαντήσεις που πήραν για τον Τιμ, αναγραφόταν το όνομα της Ντόνα και «αγνώστου πατρός» όπως είπε η μητέρα στην The Post.

Χρειάστηκε έρευνα ενός έτους για να διαπιστωθεί ότι η κλινική γονιμότητας που απευθύνθηκαν χρησιμοποίησε από λάθος το σπέρμα του Ντέβιν, που ήταν επίσης πελάτης με τη σύζυγό του Κέλι. «Τον Μάρτιο του 2021 δέχτηκα ένα τηλέφωνο» είπε ο ΜακΝελ. «Ο Βάνερ μου είπε ότι είχαμε κάτι κοινό και ότι σχετιζόταν με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Νόμιζα ότι ήταν απάτη», είπε αλλά μόλις βεβαιώθηκε οι ΜακΝελ ήθελαν να συναντήσουν τους Τζόνσον και να γνωρίσει ο Τιμ το βιολογικό μπαμπά και ετεροθαλή αδερφό του. Οι Τζόνσον αρχικά δίστασαν αλλά κατέληξαν ότι ήταν καλύτερο να το μάθει από αυτούς και όχι τυχαία, όπως και έγινε, δημιουργώντας μια καλή φιλία.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 27 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!