Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο εφοπλιστής Βαφειάς κριτής στο ριάλιτι του Σάκη Τανιμανίδη

Το νέο ριάλιτι επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1 σε παραγωγή και παρουσίαση Σάκη Τανιμανίδη «Dragon’s Den» έρχεται στο δεύτερο μισό της σεζόν και ο σταθμός ανακοίνωσε τους κριτές – Dragons.

To «Dragon’s Den» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι Dragons είναι 5 κορυφαίοι Έλληνες επενδυτές, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση ο καθένας στον τομέα του.

Είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς! Μεταξύ αυτών θα είναι ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς.

Οι υπόλοιποι 3 είναι ο ιδρυτής της Coco Mat Πολ Ευμορφίδης, η πρόεδρος της Power Heath Λιλή Περγαντά, η Μαρία Χατζηστεφανή, πρόεδρος της Rodial Group, και αναμένεται η ανακοίνωση του τέταρτου κριτή.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 25 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!