Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κρήτη: Καταζητείται η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της – Υποψίες πως έχει φύγει από το νησί

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Θριάσιο ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι του. Την ίδια στιγμή η 38χρονη δεν έχει παραδοθεί ακόμα στις Αρχές, ενώ της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του 36χρονου, τόνισε στο MEGA πως θα πρέπει πρώτα να συλληφθεί και να απολογηθεί η 38χρονη δράστις προκειμένου να λάβει στα χέρια του τη δικογραφία.

Επιπλέον, ανέφερε πως υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως η 38χρονη έχει φύγει από την Κρήτη. «Υπάρχει η εκδοχή να μην είναι πια στην Κρήτη. Υπάρχει η βεβαιότητα μέσω των καμερών ασφαλείας, οι οποίες εντόπισαν ένα αυτοκίνητο που την παρέλαβε μετά τη δράση, να έχει ετοιμάσει τη διαφυγή της και να μη βρίσκεται στην Κρήτη και οι αστυνομικοί να την ψάχνουν ματαίως εκεί».

Η οικογένεια του θύματος υποστηρίζει πως υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας προστατεύει την 38χρονη, γι’ αυτό και δεν έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής, με τον Αλέξη Κούγια να μην υιοθετεί την παραπάνω άποψη. «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της επίθεσης
Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο 36χρονος συναντήθηκε με την 38χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου. Η 38χρονη φέρεται να του πέταξε καυστικό υγρό, το οποίο προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο και στον λαιμό του 36χρονου.

Η 38χρονη από την πλευρά της υποστήριξε πως ο άνδρας ήταν βίαιος απέναντί της και τον κατηγόρησε για βιασμό εκείνο το βράδυ, ενώ ο 36χρονος ισχυρίστηκε πως η γυναίκα δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι πρόκειται να χωρίσουν και γι’ αυτόν τον λόγο του επιτέθηκε.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσιο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε πρόσωπο και λαιμό, ενώ το αριστερό του μάτι έχει υποστεί σοβαρή βλάβη και κινδυνεύει να το χάσει.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!