Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου (22-23/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να ηρεμήσεις γιατί έχεις κουραστεί, οπότε περνάς το Σαββατοκύριακο μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, ίσως και κάπου μακριά για να πάρεις δυνάμεις. Καλά κάνεις γιατί η εβδομάδα που έρχεται είναι δύσκολη και θέλει γερά νεύρα. Θα διεκδικήσεις πράγματα στις σχέσεις σου, αλλά και επαγγελματικά και θα τα καταφέρεις αν και με πολύ κόπο. Επιπλέον θα αποκαλυφθούν εχθροί που σου έκαναν τους φίλους. Όλα όμως γίνονται για καλό και προχωράς μέσα από τη… φωτιά, κερδίζοντας μάχες. Η τελική μάχη για τη νίκη θα σε βρει έτοιμο και αποφασισμένο. Οι δεσμευμένοι έχουν ηρεμία αν δεν γεμίσουν το ταίρι τους με νεύρα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις μια αγκαλιά και την βρίσκεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εντάσεις δείχνουν να είναι αναπότρεπτες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ανήκεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που βάλλονται ανελέητα από τη Νέα Σελήνη -με έκλειψη ηλίου στου ζώδιο του Σκορπιού- που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη. Ταυτόχρονα, ο Ερμής σε όψη με τον Ποσειδώνα σε ταρακουνάει. Όμως εσύ είσαι σωστός ανεμοστρόβιλος και δεν θα καθίσεις με σταυρωμένα χέρια. Αν κάποιος τολμήσει να σε αδικήσει ή να κάνει κάτι χωρίς να σε ρωτήσει, τότε θα καταλάβει τι σημαίνει… Ταύρος εν υαλοπωλείω. Κάποιες ζημιές θα σε εκνευρίσουν. Τα προσωπικά σου μπαίνουν σε καλή αλλά εκρηκτική σειρά. Έτσι ή διορθώνονται ή τελειώνουν σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο είναι πιο χαλαρό για εσένα που θα θελήσεις να ενισχύσεις την κοινωνική σου εικόνα. Η νέα εβδομάδα θέλει προσοχή στα επαγγελματικά και σε σχέσεις με συνεργάτες σου οι οποίοι έχουν ήδη παράπονα. Να δώσεις σημασία σε συμβουλή συνεργάτη σου, γιατί κάτι δεν κάνεις καλά στο επαγγελματικό σου πεδίο και θα το μετανιώσεις αργότερα. Θα θελήσεις να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου, αλλά θα «κολλήσει» σε μια άρνηση που θα σε παγώσει. Ηρέμησε. Δεν έχουν όλοι τη δική σου διάθεση για εξερευνήσεις και ταξίδια. Αν είσαι αδέσμευτος θα ανατρέξεις σε παλιές ατζέντες. Μη γυρνάς στο παρελθόν, γιατί θα πληγωθείς. Κοίτα μπροστά αλλά μη ζητάς μόνο εφήμερες καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να πετύχεις ρισκάροντας, αλλά ίσως με μια ριψοκίνδυνη αντίδρασή σου διαλύσεις τα πάντα! Πρόσεξε τα οικονομικά σου, γιατί υπάρχει μια «παγίδα» σε μια επαγγελματική πρόταση. Κάποιος θέλει να σου βάλει τρικλοποδιά, οπότε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Το «περιτύλιγμα» δεν είναι πάντα αντίστοιχο με την αξία του δώρου και σχεδόν κανένας δεν σου χαρίζει κάτι τζάμπα, εκτός αν είναι πολύ δικός σου άνθρωπος. Οπότε μην ενθουσιάζεσαι με «δώρα» που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν την καλή σου κρίση. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Η οικογένεια είναι το λιμάνι σου. Το ταίρι σου σου δείχνει τρυφερότητα και αγάπη. Κάνε κι εσύ το ίδιο. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

 

ΛΕΩΝ

Κόντρες, εντάσεις και δυσκολίες είναι μέσα στα συμβάντα της εβδομάδας, κυρίως την Τρίτη που βάλλεσαι από τη δραματική και μεταρρυθμιστική Νέα Σελήνη. Μην τσακώνεσαι και μην απομονώνεις συνεργάτες, γιατί θα τους χρειαστείς για νέες επαγγελματικές «μάχες». Αν και δεν το συνηθίζεις, θα έχεις λίγο καταθλιπτική διάθεση, καθώς θα σε απασχολήσουν οικονομικά και κληρονομικά θέματα. Θα ανακαλύψεις έντονο παρασκήνιο στη δουλειά, αλλά δεν είναι η ώρα για ξεκαθαρίσματα. Μείνε παρατηρητής και πρόσεχε. Μην ξεσπάς όμως στο ταίρι σου, γιατί αν έρθει ρήξη θα είναι οριστική. Δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτος με τον άνθρωπο που σου δίνει αγάπη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δες κάποια υπόλοιπα από το παρελθόν και συμπλήρωσέ τα ή προχώρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι οργανωτικός και θα καταφέρεις να… μπαλώσεις μια ζημιά, ενώ θα απομονώσεις κάποια πρόσωπα που σαμποτάρουν τη δουλειά σου. Έχεις καταφέρει με σκληρή δουλειά να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες, οπότε μία παραπάνω δεν θα σε πτοήσεις. Αν και δεν βάλλεσαι από τη Νέα Σελήνη της Τρίτης κάποιες ανακατατάξεις στη δουλειά δεν θα τις αποφύγεις. Αυτό όμως δεν είναι πάντα κακό. Μακροπρόθεσμα θα δεις ότι είναι για καλό σου. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου γιατί υπάρχουν ανταγωνιστές. Οι δυσκολίες σε αποθαρρύνουν αλλά μόνο για λίγο. Το παρήγορο είναι πως τα πας καλά με το ταίρι σου και ξέρεις πως είναι εκεί για να σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα ενθουσιαστείς με νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα κυνηγήσεις το χρήμα γιατί σου έχει λείψει καιρό και θα κάνεις άνοιγμα σε νέες συνεργασίες. Δεν είναι όμως αυτή την εβδομάδα εύκολο να πετύχεις μια νέα συνεργασία, γιατί το πλανητικό σκηνικό όσο κι αν δεν σε «χτυπάει» δεν είναι ευνοϊκό. Προτίμησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να αρχίσεις τη διερεύνηση για νέες πηγές εσόδων. Το Διαδίκτυο είναι μια καλή λύση, ειδικά το άνοιγμα σε αγορές του εξωτερικού, αλλά να το χειριστείς με προσοχή. Αν έχεις σχέση ξεσπάς σε κλάματα σε μια αγκαλιά γιατί έχεις κουραστεί επαγγελματικά. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεσαι κοντά με πρόσωπο από το παρελθόν που ξέρει να σε ηρεμεί. Αν δεν έχει κλείσει ο κύκλος, ξανασκέψου το για επανασύνδεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμάσου για αναστάτωση σε ό,τι αφορά το σπίτι σου, την οικογένεια και σχέσεις, ερωτικές ή φιλικές. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης σε χτυπάει… κατακούτελα και σε φέρνει εκτός ορίων και είσαι έτοιμος να τελειώσεις μια κι έξω με ζητήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Προσπάθησε να μη δράσεις εν θερμώ, γιατί θα κάνεις λάθη που δεν θα διορθώνονται και θα στοιχίσουν αρκετά στην τσέπη σου. Μην τσακωθείς με συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί δεν ξέρεις τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στη δουλειά σου. Η εβδομάδα έχει σκαμπανεβάσματα και θέλει προσοχή. Εμπιστεύσου το ταίρι σου και μην πιστεύεις τρίτους. Μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις «λιμάνι» γιατί θέλεις να ηρεμήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βγεις νικητής σ’ έναν καβγά στη δουλειά, αλλά επειδή θα σε πιάσει το… αγωνιστικό σου στιλάκι ίσως μπλέξεις και σε μια νομική διαμάχη ή θα τα «σπάσεις» με έναν καλό σου συνεργάτη. Κι αυτό γιατί θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. Καλύτερα να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά μέσα στην εβδομάδα, ειδικά την Τρίτη, με τη Νέα Σελήνη, να προσέξεις τι υπογράφεις και να μην έχεις εμπιστοσύνη σε κάποιους που σου τάζουν «λαγούς με πετραχήλια». Αισθηματικά πας καλά αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα υποκύψεις σ’ έναν παρελθοντικό έρωτα. Μην ενθουσιαστείς γιατί δεν θα είναι για πολύ. Κλείσε.. υπόλοιπα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ανοιχτείς σε αγορές γιατί η περίοδος δεν είναι καλή. Να κάνεις ένα νέο πλάνο οργάνωσης ώστε να ξέρεις τι θα κάνεις παρακάτω. Μη βιαστείς να δράσεις πριν εξετάσεις όλες τις παραμέτρους. Είσαι οργανωτικός και πάντα έχεις και δεύτερο πλάνο, οπότε μια ανατροπή σχεδίων που θα προκύψει στη δουλειά θα καταφέρεις να την «ισορροπήσεις» χρησιμοποιώντας κάποιο αποθεματικό το οποίο έχεις φροντίσει να υπάρχει. Μην έχεις άγχος γιατί θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος παραμελείς το ταίρι σου λόγω δουλειάς ενώ αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει γνωριμία στο Internet. Προχώρα αργά. Μην εμπιστεύεσαι λόγια, αλλά πράξεις και ψάξε αν αυτά που σου λένε είναι αληθινά. Είσαι ντόμπρος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό συμβαίνει παντού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είσαι μέσα στα νεύρα. Δεν αποκλείεται να τσακωθείς στον επαγγελματικό σου χώρο με συνεργάτη που γνωρίζεστε χρόνια. Το Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσεις να ηρεμήσεις, αλλά απρόβλεπτα εμπόδια που θα συμβούν θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Οπλίσου με υπομονή, γιατί η καινούργια βδομάδα δεν είναι εύκολη για εσένα. Η Νέα Σελήνη της Τρίτης σε επηρεάζει και βάζει σε δοκιμασία επαγγελματικές και συναισθηματικές σχέσεις, οπότε πρόσεξε μην τσακωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την τάση να τα καταστρέψεις όλα! Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι μια επανασύνδεση. Μην το κάνεις, γιατί υπάρχει συμφέρον και όχι αγάπη. Προχώρα και σύντομα θα έρθει στο δρόμο σου κάτι καινούργιο και πολύ δυνατό ερωτικά. Μην το θέλεις εδώ και τώρα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πεις ψέματα για να βγεις από μια δύσκολη επαγγελματική κατάσταση. Πρόσεξε να μην αποκαλυφθείς γιατί θα χάσεις πολύτιμους συνεργάτες που θα εκνευριστούν. Το καλύτερο είναι να μείνεις στο παρασκήνιο και να δεις πώς θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Την εβδομάδα που μπαίνει θα αναγκαστείς να αναβάλεις κάποια σχέδια για αργότερα ώστε να μπορέσεις να καλύψεις τη ζημιά. Οργανώσου, ρίξου στη δουλειά και άσε τους ρομαντισμούς και τις ευαισθησίες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου επιφυλάσσει μια έκπληξη και περνάτε όμορφα. Θα ηρεμήσεις στην αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία που γίνεται γρήγορα σχέση. Έχετε πολλά κοινά στοιχεία, αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλειες γιατί θα κουραστεί γρήγορα.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time του Σαββατοκύριακου στις 22-23 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!