Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (10/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα σε πάει… πίσω. Αναπολείς παλιές στιγμές αλλά μην απογοητεύεσαι γιατί μπροστά σου είναι τα καλύτερα. Μην υποκύψεις σε μια συναισθηματική αδυναμία σου από το παρελθόν. Παράλληλα, με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, τα fake news μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις στις επαγγελματικές επαφές σου.

 

TAΥΡΟΣ

Θα δημιουργηθεί ένας «πυρήνας» μεταξύ ομοίων στη δουλειά σου και θα νιώσεις ότι αδικείσαι. Για λίγο θα νιώσεις μετέωρος, αλλά σύντομα θα ισορροπήσουν οι καταστάσεις καθώς κάποιοι γνωρίζουν καλά από αξίες. Με τον Άρη στο 2ο ηλιακό οίκο σου, είναι σκόπιμο να φανείς προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα, να μην κάνεις ανοίγματα και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και ο «ρετρό» τρόπος ζωής δεν σου πάει, αυτόν τον καιρό τον υιοθετείς. Η αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα σε «δένει» με αγαπημένα σου πρόσωπα και ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει μαχητικό, αλλά και πονηρό. Σκέψου όμως ότι δεν είσαι ο μοναδικός «ξύπνιος» σε αυτήν τη ζωή και πρόσεχε γιατί υπάρχει και ο πιο… ξύπνιος!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχονται τα καλύτερα με τη βοήθεια της αντίθεσης Αφροδίτης – Χείρωνα τόσο στην οικογένειά σου όσο και στη ζωή σου γενικότερα. Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες σήμερα αλλά θα ξεφύγεις σε… μια αγκαλιά. Το παρασκήνιο οργιάζει αλλά καλύτερα είναι να μείνεις μακριά και να μην μπλεχτείς σε μια διαμάχη. Αν υπάρχει υπόνοια ή χρόνιο πρόβλημα υγείας μην το αμελήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα σε κάνει διστακτικό στο να πάρεις μια σοβαρή απόφαση στη δουλειά ή στα αισθηματικά σου. Μην αγχώνεσαι και άσε τη μέρα να περάσει. Με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, η καλή σου πίστη μπορεί να γίνει η αιτία να χάσεις χρήματα και μάλιστα από πρόσωπο που εμπιστεύεσαι ή να κάνεις λάθος επένδυση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα είσαι επιρρεπής στο να δανείσεις χρήματα ή να βοηθήσεις κάποιο πρόσωπο που αγαπάς. Να το κάνεις γιατί από αυτή σου την κίνηση θα κερδίσεις κι εσύ αργότερα κάτι. Να προσέξεις πολύ γιατί ο Άρης σε καθιστά υποψήφιο θύμα μιας απάτης. Αν μάλιστα είναι στη μέση και κάποια συνεργασία, να το ‘χεις για σίγουρο!

 

ΖΥΓΟΣ

Με την αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα θα επιστρέψεις σε κάτι παλιό είτε αυτό αφορά στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου. Θα βρεθείς σε θέση αδυναμίας και η κρίση σου θα είναι θολή. Επίσης, δεν ευνοούνται σήμερα οι νομικές υποθέσεις αλλά δεν πρέπει να αφήσεις και στο έλεος του Θεού μια υπόθεσή σου που εκκρεμεί εδώ και καιρό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σου φύγει ένα «βάρος» που έχεις είτε στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά, όπου έχεις ρίξει πολύ κλάμα. Από την άλλη, η Σελήνη στους Ιχθύς δημιουργεί προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και αποπροσανατολίζει την κρίση σου. Προσοχή χρειάζεται και στα εργασιακά σου, όπου δεν είναι να εμπιστεύεσαι άνθρωπο, ακόμα και στενούς σου συνεργάτες. Να τσεκάρεις τα πάντα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα θα αναζητήσεις δεσμούς από το παρελθόν και φίλους που έχεις νοσταλγήσει. Επιπλέον, μια «ευαίσθητη ψυχή» ζητάει την προσοχή σου. Ο Άρης απέναντί σου όμως εμφανίζει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κάτι το… απατηλό. Να προσέξεις γιατί μάλλον το πρόσωπο αυτό κινείται συμφεροντολογικά. Μπορεί να αναβληθεί μια νομική υπόθεση, αλλά μην ανησυχείς, είναι για καλό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα θα ασχοληθείς και με τα οικεία σου πρόσωπα που τα έχεις εγκαταλείψει λόγω φόρτου εργασίας. Παράλληλα ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο ευπαθή σε ιώσεις ή σε κρύωμα, οπότε… ζακέτα να πάρεις. Επιπλέον, στα εργασιακά σου φαίνεται να δημιουργούνται ίντριγκες που καλό είναι να τις αποφύγεις. Προχώρα ήρεμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα… σκάψεις βαθιά στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα είτε για πνευματικά-πολιτιστικά ενδιαφέροντα – το καλύτερο για σένα που σου αρέσουν τα ταξίδια. Παράλληλα, με τη βοήθεια του Άρη θα διαπρέψεις μεν ως καλλιτέχνης, σε σχέση όμως με πιο προσωπικά ζητήματα, μάλλον δεν ξέρεις… πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Φρόντισε να κάνεις νέο προγραμματισμό παντού.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα σε βοηθάει στο να έχεις κέρδη αλλά θα είσαι και επιρρεπής λόγω ευαισθησίας να τα μοιράσεις σε όποιον σου «κλαφτεί». Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλή σου καρδιά! Παράλληλα, καλό είναι να προστατέψεις το χώρο σου από μια ενδεχόμενη… εισβολή, ειδικά αν μιλάς πολύ προς τα έξω. Να είσαι ψύχραιμος και λιγομίλητος.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime στις 10/10/2020

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!