Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (06/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολη μέρα στη δουλειά καθώς γίνονται διάφορες ανατροπές και τα νεύρα σου μοιάζουν με… ασανσέρ. Καλύτερα να ηρεμήσεις γιατί δεν γίνονται όλα για κακό. Μπορεί να είναι μια προαγωγή ή ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο που σου αποσπά την προσοχή. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, μια πικρία δεν θα την αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος απόφυγε επανασύνδεση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αναποδιές δεν θα λείψουν, όπως και η ασυνεννοησία με συνεργάτες ή φίλους. Θα νιώσεις ότι αδικείσαι και θα θέλεις να ξεσπάσεις. Μην το κάνεις γιατί μπορεί να είσαι και άδικος. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μην κάνεις καβγά, ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε νέα γνωριμία στο εργασιακό περιβάλλον. Προσέξτε γιατί υπάρχουν κάποια μυστικά που θα αποκαλυφθούν σύντομα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να ξεχάσεις την απογοήτευση και να περάσεις στη δράση. Δεν είναι όλα ρόδινα στη δουλειά, αλλά μπορείς να τα φέρεις σε καλύτερη κατάσταση. Οπότε, σήκωσε τα μανίκια, μην τσακώνεσαι και δες τι μπορείς να περισώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις μια διένεξη με το ταίρι σου που έχει αίσιο τέλος. Αν είσαι ελεύθερος κοίταξε δίπλα σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκίνα να βάζεις σιγά σιγά τάξη και απόφυγε τη μουρμούρα. Έχεις «συμμάχους», οπότε προχώρα. Δεν είναι καλή μέρα για μια νέα συνεργασία, αλλά μπορείς να κάνεις νέο προγραμματισμό στη δουλειά. Αν έχεις ταίρι, πρόσεξε, γιατί τον τελευταίο καιρό το έχεις εγκαταλείψει. Αν δεν έχεις, μπορεί να εμφανιστεί κάτι ωραίο αλλά πρόσκαιρο. Μη στεναχωριέσαι, απλώς ζήσε το.

 

ΛΕΩΝ

Άλλα θα λες στους συνεργάτες σου και άλλα θα κάνουν κι αυτό θα σε εκνευρίσει. Μείνε ψύχραιμος. Ανάλαβε πρωτοβουλίες και χωρίς έπαρση ρίξου στη δουλειά γιατί αλλιώς θα μείνουν πολλά πράγματα πίσω. Μην αφήσεις τρίτους να μπουν στη σχέση σου, ακόμα κι αν είναι στενοί συγγενείς. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά δεν θα είναι τελικά αυτό που θέλεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, ενώ σήμερα θα ακυρωθεί κι ένα σχέδιο που το είχες σχεδόν σίγουρο. Μην πτοηθείς γιατί η αποτυχία είναι προσωρινή και θα σε κάνει να ψάξεις για κάτι καλύτερο στη δουλειά. Αν έχεις σχέση θα είσαι απόμακρος λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων που σε απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος προσεγγίζεις άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα πάρεις μεγάλη πικρία καθώς ένα πρόσωπο που ήταν της εμπιστοσύνης σου θα δείξει έναν άλλο χαρακτήρα, αλλά πρέπει να το ξεπεράσεις. Μην τσακωθείς και τελείωσε το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες για να προχωρήσεις μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος διαφύλαξε την ηρεμία στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος εξέτασε την πρόθεση κάποιου ατόμου πριν αφεθείς και προχώρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να εμπιστευθείς κάποιον έμπειρο συνεργάτη σου γιατί θα σε βοηθήσει να δεις τις λεπτομέρειες σε μια νέα οικονομική συμφωνία. Καλύτερα σήμερα να μείνεις στις απλές διευθετήσεις της δουλειάς. Αν είσαι δεσμευμένος να αποφύγεις σήμερα συζητήσεις λαθών του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιαστείς με μια γνωριμία, αν δεν ελέγξεις πρώτα ότι είναι ελεύθερο το τοπίο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπάθησε να δεις πώς θα… μπαλώσεις μια ζημιά που θα γίνει στην εργασία σου χωρίς να «εκραγείς». Αργότερα θα δεις πώς θα αντιμετωπίσεις αυτούς που δεν κάνουν πλέον για τη δουλειά σου. Ευτυχώς, πας καλά οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος μη μεταφέρεις στο ταίρι σου το άγχος της δουλειάς. Αν είσαι αδέσμευτος ακολούθησε το «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και είσαι οργανωμένος, μια απογοήτευση θα την πάρεις για μια συμφωνία που θα «στραβώσει» ή ένα λάθος που θα γίνει στη δουλειά. Να παραμείνεις ψύχραιμος γιατί έχεις και εφεδρικό σχέδιο δράσης, οπότε θα «μπαλώσεις» τη ζημιά. Στα αισθηματικά σου, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ο νέος έρωτας αργεί ακόμη, οπότε να κάνεις υπομονή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοίταξε τι θα κάνεις με τις εκκρεμότητες στη δουλειά σου. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια αυτή τη στιγμή βάλε τα στο συρτάρι. Έχεις στρώσει κάπως τα οικονομικά σου, οπότε μην ψάχνεις να βάλεις μπελάδες στο κεφάλι σου. Να βρεις χρόνο για το ταίρι σου γιατί είσαι πιεσμένος. Αν είσαι αδέσμευτος μην ακούς τρίτους. Να εμπιστευθείς μόνο τη διαίσθησή σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σε απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα στη δουλειά. Μην το φτάσεις στα άκρα γιατί μετά δεν θα μπορείς να το μαζέψεις. Δεν είναι ώρα να χάσεις έναν σύμμαχο. Εξάλλου, ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο προχωράει καλά. Αν είσαι δεσμευμένος αναπολείς ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Σύνελθε! Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις, αλλά δεν έρχεται αυτό που περιμένεις. Μην αγχώνεσαι.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!