Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε η Μαίρη Συνατσάκη: Μέχρι να γεννήσω, δεν θέλω να διαβάζω τέτοια μηνύματα – Τι συνέβη;

Μία έκκληση μέσω Instagram έκανε η Μαίρη Συνατσάκη . Η παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή  και θέλησε να ζητήσει μία χάρη από τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Η γνωστή influencer, αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με μητέρες που αντιμετωπίζουν δύσκολους τοκετούς, που γεννούν παιδιά με προβλήματα υγείας, ή ακόμη και για εγκυμοσύνες που καταλήγουν άσχημα. Έτσι, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, εξήγησε στους followers της, πως οι συγκεκριμένες ιστορίες που μοιράζονται μαζί της, της προκαλούν άγχος και παρακάλεσε να μην της στέλνουν τέτοιου είδους μηνύματα.

 

“Από το πρωί σήμερα είμαι πολύ ζορισμένη ψυχικά, εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που έχω λάβει. Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε πως βρίσκομαι σε φάση εγκυμοσύνης. Είχα ανεβάσει και την προηγούμενη εβδομάδα ένα μήνυμα που κάποιος άνθρωπος με έβριζε, δεν με νοιάζουν τα μηνύματα που έχουν να κάνουν με εμένα, δεν με απασχολούν καν. Απλά για κάποιον λόγο έχουν αρχίσει να έρχονται και κάποια μηνύματα που αφορούν σε παιδάκια, σε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, μία φοβερά επίπονη εγκυμοσύνη που κατέληξε άσχημα”, συνεχίζει.

 

“Για κάποιον λόγο, νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε αυτές τις ιστορίες, το οποίο το εκτιμώ και το σέβομαι, γιατί ανοίγεστε σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε καν στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, επειδή προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου… Δυσκολεύομαι πολύ να βλέπω πράγματα για παιδάκια, μωράκια που αντιμετωπίζουν κάποια ασθένεια. Θα μου πεις, “δεν υπάρχουν αυτά;”. Υπάρχουν. Απλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να τα διαχειριστώ με ψυχραιμία… Κάποιοι που ζητάνε βοήθεια, να κοινοποιήσω πράγματα. Με δυσκολεύει λίγο αυτό, δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτήν τη φάση”, είπε, τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!