Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρεμιέρα για την Μενεγάκη: Το μήνυμα στον συμμαθητή της, Λιάγκα και η ατάκα για τη μετακίνηση της Σκορδά! (βίντεο)

H εκπομπή Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε σε ανανεωμένο πλατό, με νέα πρόσωπα αλλά και με παλιούς συνεργάτες!

Οι αλλαγές στο σκηνικό της είναι εντυπωσιακές, αλλά το κυρίαρχο χρώμα και φέτος παραμένει το καφέ.

Η Ελένη στην έναρξη της εκπομπής της, αποκάλυψε ότι επέστρεψε στις 22 Αυγούστου στην Αθήνα και δεν δίστασε να πει ότι με την ομάδα της δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί όπως ήθελε μιας και πρώτη φορά κάνει τόσο νωρίς πρεμιέρα!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καλησπέρα σας, η ώρα του μεσημεριού, η δικιά μας ώρα. Η δικιά μας ήσυχη και αγαπημένη ώρα θα έλεγα. Σκεφτείτε με το που ήρθα εδώ, πρώτη φορά τόσο καθυστερημένα γιατί φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς, Πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει, άρα δεν είχαμε και πολύ καιρό προετοιμασίας. Γύρω στις 22-23 Αυγούστου ξεκινήσαμε την εκπομπή και τις πρώτες συζητήσεις. Κι ενώ πραγματικά το καλοκαίρι μου το ευχαριστιέμαι κι απολαμβάνω την κάθε μέρα στην ύπαιθρο, όμορφα και ήσυχα, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονούσα να είμαι εδώ. Ξανά στη θέση μου, ξανά στην καθημερινότητά μας. Σε αυτή τη γλυκιά ρουτίνα που χρόνια ολόκληρα μας φέρνει κοντά».

Mε την αμεσότητα και την ειλικρίνειά της, η Ελένη Μενεγάκη θα ανοίγει ένα παράθυρο σε θέματα που ενδιαφέρουν και θα συναντά ανθρώπους που θέλουμε να γνωρίσουμε σε βάθος.

Μαζί της θα μάθουμε να φροντίζουμε το «μέσα» μας, θα μάθουμε τα μυστικά της καλής ζωής, τι γίνεται στον κόσμο και που «χτυπά» η καρδιά του πολιτισμού. Εδώ, στην «Ελένη», ο κινηματογράφος έχει περίοπτη θέση αλλά και η μουσική και το θέατρο. Εδώ, στην «Ελένη», ό,τι αξίζει να αναδειχθεί θα πάρει τον τηλεοπτικό χρόνο που χρειάζεται, γιατί αυτή η εκπομπή ψάχνει την ουσία των πραγμάτων.

Και φέτος στην εκπομπή της είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αλλά και η Νάνσυ Νικολαΐδου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που θα συζητούν για όλα, θα σχολιάζουν και θα ενημερώνουν.

 

H Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα και από τα πρώτα θέματα που σχολίασε με την ομάδα της, είναι η πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα με την Δούκισσα Νομικού!

Η παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτού του είδους η εκπομπή που θέλει να κάνει – που μας έδωσε να καταλάβουμε ότι θα κάνει – νομίζω ότι το έχει πολύ και αφού αρέσει και στον ίδιον…

Η εκπομπή θα είναι πιο ψυχαγωγική μετά με την Δούκισσα. Εμείς να ευχηθούμε καλό ξεκίνημα και φιλιά στον συμμαθητή μου, αλλά τολμώ να πω ότι πιο πολύ σκέφτομαι την Φαίη Σκορδά γιατί όταν πας να κάνεις μία μετακίνηση ενώ έχεις μάθει να είσαι στο ίδιο μέρος με τους πιο βασικούς σου συνεργάτες, όταν πας να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα έχεις μεγαλύτερο άγχος, έχεις ένα κράτημα στην καρδιά σου, έχεις τρακ, έχεις πιο πολύ τρέξιμο γενικότερα και θέλει περισσότερη δύναμη και κουράγιο γι’ αυτό θα στείλω φιλιά και στην Φαίη»!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!