Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μητροκτονία Θεσσαλονίκη: Μετανιωμένος ο 59χρονος- Υποστήριξε ότι δεν άντεχε να φροντίζει άλλο την μητέρα του (βίντεο)

Μετανιωμένος για την πράξη του εμφανίστηκε στον εισαγγελέα ο 59χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 84χρονης μητέρας του, χθες το πρωί, στο σπίτι όπου διέμεναν, στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, με ιστορικό ψυχικής ασθένειας και εξάρτησης από αλκοόλ, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι φρόντιζε επί 5 έτη την μητέρα του και πως δεν άντεχε άλλο.

Η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα η άτυχη 84χρονη έφερε θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα, αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία περιοχή. Τα περισσότερα χτυπήματα φαίνεται πως έγιναν με τα χέρια, ενώ βρέθηκε και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα σπασμένο μπουκάλι. Κατά πληροφορίες, στο τέλος ο δράστης φέρεται να έπνιξε το θύμα του.

Την ηλικιωμένη γυναίκα εντόπισε νεκρή ο άλλος γιος της και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Από μαρτυρίες προκύπτει ότι ο 59χρονος νοσηλεύτηκε παλιότερα σε ψυχιατρικές δομές, ενώ δημιουργούσε συχνά προβλήματα στην περιοχή λόγω της επιθετικής του συμπεριφοράς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!