Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δίκη Λιγνάδη: Συνολική ποινή 12 ετών και για τους δύο βιασμούς πρότεινε ο εισαγγελέας

Κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε και η ποινή για τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη. Για την μια πράξη του βιασμού για την οποία κρίθηκε ένοχος το δικαστήριο με ψήφους τεσσάρων έναντι τρίτων αποφάσισε να επιβληθεί ποινή δέκα ετών κάθειρξη, ενώ για τη δεύτερη πράξη του βιασμού με την ίδια πλειοψηφία (4_3) κρίθηκε ότι πρέπει να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών .

 

 

Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε η τελική ποινή να οριστεί στα δώδεκα χρόνια κάθειρξη. Αυτή την ώρα αγορεύει ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος υπεράσπισης ζητώντας από το δικαστήριο με την ελεύθερη επιμέτρηση να φτάσει το δικαστήριο στα χαμηλότερα  δυνατά επίπεδα.

 

 

ωρίς την αναγνώριση των ελαφρυντικών περιστάσεων του πρότερου σύννομου βίου ομόφωνα, και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη κατά πλειοψηφία (5-2), προχώρησε το Μικτο Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για το Δημ. Λιγνάδη. Αναφορικά με την επιβληθείσα ποινή, ο εισαγγελέας πρότεινε την επιβολής ποινής κάθειρξης 12 ετών για κάθε πράξη βιασμού. Αυτή την ώρα το δικαστήριο βρίσκεται σε διάσκεψη για να αποφασίσει.

 

Μειοψήφησαν η πρόεδρος και ένας ένορκος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!