Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πόσο να αντέξει ο άσος της μπάλας Μάικλ Όουεν με την άτακτη κόρη του στο «Love Island»;

Οι παίκτες του ριάλιτι «Love Island 2022» έχουν αρχίσει να μοιράζουν εγκεφαλικά με τα καμώματά τους, με πρώτη και καλύτερη την Τζέμα Όουεν, κόρη του βετεράνου επιθετικού της Μάντσεστερ, Μάικλ Όουεν, βγάζοντας τον πατέρα της από τα ρούχα του. Μια ο αισθησιακός χορός της, μια η αποκάλυψη του στήθους της στο συμπαίκτη που διεκδικεί… πόσο να αντέξει ο πατέρας; Η 19χρονη Τζέμα «κόλασε» τις προάλλες με τον αισθησιακό χορό της, τα ερωτικά υπονοούμενα και τις «πονηρές» διαθέσεις της τον 23χρονο ιχθυοπώλη Λούκα Μπις, τον οποίο έχει διαλέξει για ταίρι της στο παιχνίδι, φτάνοντας να τον φιλήσει αισθησιακά και να πέσει στα… τέσσερα μπροστά του, με εκείνον να ανταποδίδει γλείφοντάς της «τα δάχτυλα των ποδιών» και κάνοντας τα σαγόνια των συμπαικτών του να κρεμάσουν!

Στο τελευταίο δε επεισόδιο η γυμνάστρια Τζέμα πήγε ακόμα πιο μακριά τη βαλίτσα αφήνοντας τους τηλεθεατές άναυδους: εθεάθη να χορεύει σε μια βεράντα, τυλιγμένη με μια λευκή πετσέτα μετά από ντους και αποκάλυψε το στήθος της στο αδηφάγο βλέμμα του Μπις σχεδόν on camera. Αν ο πατέρας της Τζέμα αντέδρασε με ένα emoji που κλείνει τα μάτια του (ένδειξη ότι δεν θέλει να βλέπει), οι θαυμαστές του σόου έστησαν πάρτι σχολίων στο Twitter: Σε άλλους άρεσε, θεωρώντας το ένα παιχνίδι ακραίου ερωτικού φλερτ, άλλοι της «ζήτησαν τα ρέστα», άλλοι «γέλασαν με τις γελοιότητες», άλλοι ζήτησαν να μάθουν «τι γνώμη έχει» ο μπαμπάς της για όσα κάνει κι άλλοι παρατήρησαν ότι το «πράγμα χοντραίνει, έχει γίνει… μαλακό πορνό».

Μάλιστα, αναρωτιούνται τι είδους συνέχεια να περιμένουν, αφού όλες λίγο-πολύ οι παίκτριες είναι άγνωστες, πλην της Τζέμα που είναι η σταρ, όπως η Τουρκάλα Εκίν Σου και η κωφάλαλη Τάσα Γκούρι, το μοντέλο και χορεύτρια που έγραψε ιστορία ως η πρώτη κωφάλαλη διαγωνιζόμενη στο σόου. Η Γκούρι μάλιστα δέχτηκε αρνητικά σχόλια για την κατάστασή της, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να παροτρύνουν τους θαυμαστές να της «δείξουν αγάπη». Αυτά και άλλα παρόμοια παρατράγουδα έχουν ξεσηκώσει διαμαρτυρίες για το περιεχόμενο του reality, χωρίς ωστόσο να ιδρώνει το… αυτί των αφεντικών του προγράμματος, που ετοιμάζονται να δεχτούν ρεκόρ καταγγελιών, κυρίως λόγω των σκηνών στριπτίζ και «μαλακού πορνό». Μέχρι τότε βέβαια το χρήμα από τις διαφημίσεις ρέει…

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 4/7

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!