Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι το αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1-Γιατί δεν υπογράφει (βίντεο)

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά και τον ΑΝΤ1. Χθες υπήρχε μία αντίδραση από την πλευρά του ΑΝΤ1. Το κανάλι επικοινώνησε δύο πράγματα. Αρχικά ότι έδωσε δύο συμβόλαια στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη σκορδά για να υπογράψουν και οι δύο πήραν το ίδιο χαρτί καθώς πρόκειται για μία ενιαία ζώνη. Ο Γιώργος Λιάγκας υπέγραψε αλλά η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε.

Δεύτερον η φημολογία ήταν ότι η λήξη της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 αυτό είναι στις 30 Ιουνίου. Ωστόσο ο σταθμός ξεκαθάρισε ότι το συμβόλαιο της παρουσιάστριας λήγει στις 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του zappit.gr, Γιώργος Σκρομπόλας, υπήρξε μία ουσιαστικά συμφωνία των δύο πλευρών να πέσουν οι τόνοι ως προς τις «διαρροές» και να μην γίνει κάποια ανακοίνωση μέχρι τις 8 Ιουλίου όταν θα πέσει η αυλαία της εκπομπής. Έτσι η Φαίη Σκορδά αναμένεται να ολοκληρώσει κανονικά την παρουσία της στην εκπομπή.

«Μετά από αυτές τις διαρροές θεωρώ ότι επισημοποιείται κατά κάποιο τρόπο ανεπίσημα και το ‘‘ διαζύγιο’’ της Φαίης με τον σταθμό. Θεωρώ ότι πολύ δύσκολα αυτή την στιγμή θα δούμε κάποιο θαύμα. Νομίζω ότι τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και από τις δύο πλευρές», είπε ο Γιώργος Σκρομπόλας.

Η δικλείδα ασφαλείας, η οποία λείπει από το συμβόλαιο και φαίνεται ότι αποτελεί πρόβλημα για την Φαίη Σκορδά είναι η διάρκεια της εκπομπής. Η παρουσιάστρια επιθυμεί να «κλειδώσει» η εκπομπή της στο πρωινό κομμάτι 11:00 με 13:00. Παρόλα αυτά το συμβόλαιο φέρεται να αναγράφει ως υποσημείωση ότι το κανάλι έχει το δικαίωμα να διευρύνει το ωράριο και να μετακινήσει την εκπομπή νωρίτερα εφόσον το κρίνει απαραίτητο.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!