Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μέριλιν «ποζάρει» ψηφιακά με Balenciaga και Miu Miu

Η Μέριλιν Μονρόε γίνεται ένα σύγχρονο σούπερ μόντελ με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας που τη δείχνει να ποζάρει με ρούχα υψηλής μόδας σε μια ψηφιακή μορφή που εξόργισε μεγάλη μερίδα θαυμαστών της. Το CR Fashion Book China συνεργάστηκε με την πλατφόρμα Web3 Amethyst και το Monroe Estate για να αναπαραγάγουν το μύθο της στη σύγχρονη εποχή, σε ένα έργο που σχεδιάστηκε και επιμελήθηκε ψηφιακά η Κάριν Ρόιτφελντ, ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια του CR Fashion Book.

Το 4ο τεύχος της έκδοσης δείχνει μια ψηφιοποιημένη Μονρόε να ποζάρει ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας από μεγάλα brands όπως οι Thom Browne, Miu Miu, Balmain, Fendi και Balenciaga. Και τα οκτώ διαφορετικά εξώφυλλα θα μετατραπούν σε NFT και θα διατίθενται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Amethyst. Η φωτογράφιση του νέου περιοδικού μόδας, που προσπάθησε να ξανασκεφτεί πώς θα ήταν η Μέριλιν Μονρόε, η οποία παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στην ιστορία του Χόλιγουντ ακόμη και 60 χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατό της τον Αύγουστο του 1962, έγινε δεκτή ακόμη και με οργή από ορισμένους θαυμαστές της, γιατί ανησυχούν για τον τρόπο που χρησιμοποιείται η εικόνα της.

Ένας χρήστης του Twitter δήλωσε: «Ο όγκος του περιεχομένου που χρησιμοποιεί το πρόσωπό της τον τελευταίο καιρό δεν μου φαίνεται φόρος τιμής, απλώς κάποιοι εκμεταλλεύονται ένα άτομο που δεν μπορεί να το επιτρέψει ή να το αρνηθεί μόνο για να πουλήσουν περιοδικά και εμπορεύματα και να πλουτίσουν». «Το μόνο που ήθελε ήταν να μην την εκμεταλλεύονται και μόνο αυτό κάνουν οι άνθρωποι. Ντροπή», υποστήριξε κάποιος άλλος. «Τι θα λέγατε να αφήναμε όλοι μας ήσυχη τη Μέριλιν; Αφήστε τη γυναίκα να ξεκουραστεί!», πρόσθεσε ο τρίτος, ενώ ένας τέταρτος εξανέστη: «Γιατί να εκσυγχρονίσουν τη Μέριλιν Μονρόε; Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να προωθήσουν το σεβασμό της εικόνας της», με τη Ρόιτφελντ να απαντά και να υπερασπίζεται τη δουλειά της λέγοντας: «Λίγες πολιτιστικές προσωπικότητες έχουν γίνει πιο σεβαστές για την ομορφιά και την ευαισθησία τους από τη Μέριλιν Μονρόε. Είναι μια ονειρεμένη σταρ για κάθε συντάκτη μόδας και κάποια που πάντα θαύμαζα ως πρωτοπόρος στη δημιουργία ενός ονόματος που εκτείνεται πέρα από τη δουλειά της και το χρόνο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!