Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι νύχτες ακολασίας του Ντένις Χόπερ με έως και πενήντα γυναίκες

Ένα βράδυ στις 10, η συγγραφέας Μπρουκ Χέιγουορντ είχε μόλις τακτοποιήσει τα τρία παιδιά της στα κρεβάτια τους και χαλάρωνε στο δικό της διαβάζοντας ένα βιβλίο. Ο σύζυγός της, Ντένις Χόπερ, είχε άλλα σχέδια.

Εμφανίστηκε στην κρεβατοκάμαρά τους με τη φίλη της Τζέιν Φόντα και το σύζυγό της, Γάλλο σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ, για ένα κουαρτέτο με σεξ. «Έγινα έξαλλη. Ξεκουμπιστείτε από δω!» φώναξε η Χέιγουορντ. Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία τους πιο ασταθείς χαρακτήρες, ο αντισυμβατικός, ο ειρηνιστής ήταν ένας… ηδονιστής παραδομένος στα πάθη του: τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα όργια.

Το νέο βιβλίο του Μαρκ Ρότσο, «Everybody Thought We Were Crazy», αποκαλύπτει την άγρια ζωή του ηθοποιού, σκηνοθέτη, καλλιτέχνη και φωτογράφου, που άλλοι τον θεωρούσαν ιδιοφυΐα και άλλοι μανιακό που κατέστρεψε καριέρα και προσωπική ζωή με τα βίτσια, την αλαζονική και επιθετική συμπεριφορά του! Τον Χόπερ και τη Χέιγουορντ τους αποκαλούσαν τα «πιο κουλ παιδιά στο Χόλιγουντ», αλλά για τα δικά τους παιδιά η ζωή ήταν κόλαση στο σπίτι τους στο Hollywood Hills, όπου οι Hells Angels και Black Panthers συνυπήρχαν με τον Άντι Γουόρχολ, τους Rolling Stones και σταρ του Χόλιγουντ όπως οι Νάταλι Γουντ, Τζακ Νίκολσον, Πολ Νιούμαν και Γκραούτσο Μαρξ. Άρθρο της «Vogue» το περιέγραψε ως «έναν αρμονικό εφιάλτη του γοτθικού σουρεαλισμού», με ιδιαίτερα έργα, πορνογραφικά και αποκρουστικά, όπως η μακάβρια συλλογή από γυάλινα μάτια και ψεύτικα κεφάλια με τα οποία γέμιζε το μπάνιο, που έκαναν τα παιδιά του να ντρέπονται να φέρουν φίλους τους στο σπίτι. Και βέβαια ήταν ένα σπίτι «αποθήκη» ναρκωτικών για τον Χόπερ, που έφτασε να κατεβάζει ένα γαλόνι ρούμι την ημέρα, μαζί με 28 μπύρες και κοκαΐνη.

Εξαιρετικά απορροφημένος στον εαυτό του, ο Χόπερ μετά βίας λειτουργούσε ως γονιός και η Χέιγουορντ πάλευε να τα βγάλει πέρα. Ωστόσο, έμεινε μαζί του οκτώ χαοτικά και επικίνδυνα χρόνια, πριν πάρει τελικά τα παιδιά και τραπεί σε φυγή. Ο δεύτερος γάμος του Χόπερ, με την τραγουδίστρια των Mamas And The Papas, Μισέλ Φίλιπς, κράτησε μόλις οκτώ ημέρες, λόγω των «αφύσικων απαιτήσεών του για σεξ». «Μου αρέσει το ομαδικό σεξ», είχε παραδεχθεί και το είχε ζήσει ακόμη και με 50 γυναίκες. Άλλωστε, το πρώτο του όργιο το γεύτηκε με τη 16χρονη «αντρο-ροκανίστρα» Νάταλι Γούντ έφηβος κι αυτός σε ένα μπάνιο γεμάτο σαμπάνια που κατέληξε να κάψει την… ευαίσθητη περιοχή της Γουντ και την έτρεχαν στο νοσοκομείο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 30/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!