Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζευγάρι κάνει live sex με κοινό 400.000 άτομα σε 192 χώρες 

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, κυριολεκτικά, ακούνε τη Λέισι Χέινς και τον Φλιν Τάλμποτ να κάνουν… σεξ, γεγονός που όχι απλά δεν ενοχλεί το ζευγάρι, αλλά το επιδιώκουν τακτικά, καθώς από τυχαία παρόρμηση έγινε κανονική απασχόληση.

«Είμαστε 11 χρόνια μαζί κι έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά», λέει ο 41χρονος Φλιν. Ως ελεύθεροι απολαμβάναμε μια παθιασμένη σεξουαλική ζωή. Με το χρόνο και τον ερχομό των παιδιών το πάθος άρχισε να σβήνει και κανείς μας δεν ήταν χαρούμενος με τη σεξουαλική μας ζωή».

Αποφάσισαν να ανοιχτούν για να ξαναβρούν την ερωτική τους σύνδεση. Ανταλλάσσοντας απόψεις αρχικά στο Instagram με άλλα ζευγάρια για τη ζωή με τα παιδιά, σκέφτηκαν τον Απρίλιο του 2021 να δημιουργήσουν ένα podcast για να μιλήσουν για τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών με το σεξ. Στο πρώτο «επεισόδιο» το ζευγάρι χαλαρά ξεκινά να συζητά πως δεν είχαν κάνει έρωτα για τρεις εβδομάδες. Η ανταλλαγή απόψεων λειτούργησε ερωτικά και χωρίς να κλείσει το μικρόφωνο, η Λέσλι περιέγραφε τι γινόταν στον «καυτό» ροζ καναπέ: «Ω! Θεέ μου βγάζουμε τα ρούχα μας». Ο Φλιν της έκανε στοματικό σεξ κι εκείνη αναμετέδιδε την ευχαρίστηση που ένιωθε.

«Το να κρατώ ένα μικρόφωνο ενώ με φιλάς είναι εκπληκτικά ερωτικό» είπε και με λάγνο τρόπο, ανάμεσα σε περιόδους αναστεναγμών, παύσεων -με την αναπνοή της να ακούγεται βαριά-, εξέφραζε το πόσο «απελευθερωμένη» ένιωθε και πόσο δυνατή ήταν η πρωτόγνωρη απόλαυση να κάνει σεξ και να το περιγράφει. «Ω Θεέ μου, μόλις κάναμε σεξ», κατέληξε. «Μείναμε σοκαρισμένοι», αναφέρει η Λέισι, αλλά «αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο».

Το επεισόδιο έγινε viral σε 192 χώρες με 400.000 ακροάσεις! «Κατακλυστήκαμε με μηνύματα ανθρώπων που έλεγαν πόσο τους είχε βοηθήσει», υποστηρίζει το ζευγάρι που εγκαινίασε σειρά podcasts σεξουαλικής αγωγής, με τίτλο «Η Λέισι και ο Φλιν κάνουν σεξ», όπου καλύπτουν τα πάντα, από το πώς θα φιληθούν μέχρι τη στιγμή που έκαναν τρίο με τον καλύτερο φίλο τους! Εξηγώντας την επιτυχία του το ζευγάρι, που εγκατέλειψε τις συμβατικές δουλειές του, η Λέισι ως δασκάλα γιόγκα και ο Φλιν ως σχεδιαστής για τα podcasts, υποστηρίζει πως οι ακροατές του ταυτίζονται γιατί «δεν παίζουμε, μοιραζόμαστε τα πάντα και βοηθούμε όσους υποφέρουν σιωπηλά».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 27/5

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!