Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φινάλε και πρεμιέρα για Ρέππα και Παπαθανασίου

Από τον Αλέξη Μίχα

Η πλέον επιτυχημένη κωμωδία της χρονιάς ρίχνει αυλαία απόψε το βράδυ στις 21.00. Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», η κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, που βασίστηκε στο ομώνυμο sold out θεατρικό τους έργο, ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ στο 26ο επεισόδιο με τίτλο «Η ώρα η καλή». Μυστικά και ψέματα βγαίνουν στο φως, οι μάσκες πέφτουν και το Κουδουνάρι ετοιμάζεται για το γάμο της χρονιάς. Συμπέθεροι, συγγενείς και καλεσμένοι θα καταπλήξουν με τις υπέρλαμπρες εμφανίσεις τους και το γλέντι που στήνεται θα το θυμόμαστε για καιρό.

Όπως θα δούμε λοιπόν απόψε στο φινάλε της σειράς, όλα τα προβλήματα έρχονται και πνίγουν τον Λυκούργο και την Πένη. Προβλήματα που έχουν να κάνουν άμεσα ή έμμεσα με το τεράστιο ψέμα που είχαν πει στην αρχή. Ότι οι συμπέθεροί τους είναι οι Άγγλοι αριστοκράτες Ντόρτσεστερ και όχι δυο απλοί Αλβανοί οικονομικοί μετανάστες. Μετά από σπαζοκεφαλιά σχεδίων και συνωμοσιών, συνδυάζουν την απέλαση των συμπέθερων και τον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου στην Γκουργκουτζέλα. Με την πίεση της Λίζας να συντομεύσουν το γάμο και με την εξομολόγηση της Πωλίνας στη Πένη ότι είναι ερωτευμένη με το λόρδο, η κατάσταση ξεφεύγει. Όλοι μπαίνουν σε μια φάση εξομολογήσεων αλλά και αλληλοεκβιασμών. Φυσικά η λύση που θα δοθεί είναι μία. Να πουν όλοι την αλήθεια. Μια αλήθεια που οδηγεί προς ένα λυτρωτικό τέλος και ένα γάμο με γλέντι τρικούβερτο… Σε ρόλο γκεστ στο τελευταίο επεισόδιο θα απολαύσουμε την Αφροδίτη Μάνου.

* Το συγγραφικό δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου τις επόμενες μέρες ξεκινά γυρίσματα για τη νέα του σπονδυλωτή κωμωδία «Μαίρη-Μαίρη-Μαίρη» που περιγράφει τις παράλληλες ζωές τριών συνονόματων γυναικών αλλά με τελείως διαφορετική ζωή η καθεμία και διαφορετική ηλικία. Οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς θα είναι η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη. Το καστ πλαισιώνεται από αγαπημένους πρωταγωνιστές-έκπληξη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», μεταξύ αυτών θα δούμε και δύο φρέσκα πρόσωπα με εξαιρετική θεατρική και τηλεοπτική παρουσία, που γνωρίσαμε μέσα από την «Τούρτα της μαμάς» που ολοκληρώνεται φέτος στην ΕΡΤ, τον Κωνσταντίνο Γαβαλά και τον Πάρη Θωμόπουλο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 27/5

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!