Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην ΜΕΘ 5χρονο κοριτσάκι-Έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται ένα 5χρονο κορίτσι, το οποίο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, χωρίς της αισθήσεις του από τον πλοίαρχο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αγ. Νεκτάριος» εντός της θαλάσσιας περιοχής Αργοσαρωνικού στον κεντρικό λιμένα του Πειραιά.

Άμεσα κλήθηκε το λιμενικό, το οποίο εντόπισε και ανέσυρε την ανήλικοι. Οι λιμενικοί έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και το κοριτσάκι ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», συνοδεία στελέχους του λιμενικού. Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διακομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται.

Το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά διενεργεί την προανάκριση για το περιστατικό. Η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η μητέρα της βρισκόταν στο σημείο, όταν το παιδί έπεσε στη θάλασσα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!