Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φόβοι ότι ο Θύμιος θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του – «Κάποια καλόπαιδα ήθελαν να τον εξαφανίσουν»

Την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι οδήγησαν τον 39χρονο Θύμιο Μπουγά στην εξαφάνιση ζητούν αγανακτισμένοι πολίτες, την ώρα που οι Αρχές ήδη προχώρησαν σε προσαγωγή 2 υπόπτων (αφέθηκαν ελεύθεροι). Την ίδια ώρα, έχουν ταυτοποιηθεί 11 άτομα, ηλικίας από 17 έως 21 ετών, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με πυροτεχνήματα που είχε γίνει έξω από το σπίτι του, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας. Πλέον, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για τη συνέχιση της έρευνας.

Ωστόσο, αμετανόητος όσο και προκλητικός εμφανίστηκε στους αστυνομικούς ένας από τους νεαρούς που φέρεται να εμπλέκεται στους εκφοβισμούς εναντίον του 39χρονου καθώς στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι «τον τελευταίο καιρό ο Θύμιος μας πείραζε. Είχαμε διαφορές μεταξύ μας και γι’ αυτό πήγαμε έξω από το σπίτι του». Σημειώνεται πως στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος των 11 εμπλεκομένων η κατηγορία αφορά μόνο στο αδίκημα της χρήσης βεγγαλικών, καθώς το bullying δεν διώκεται αυτεπάγγελτα, αλλά μόνο μετά από έγκληση του θύματος.

Ο 39χρονος, η ιστορία του οποίου έχει συγκινήσει ολόκληρη την Ελλάδα, εξακολουθεί να αγνοείται για 13η συνεχή ημέρα, ωστόσο η δήλωση εξαφάνισής του έγινε με καθυστέρηση 8 ημερών. «Από τις 4 Μαΐου έως τις 12 Μαΐου ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς είχε εξαφανιστεί και ουδείς ενδιαφέρθηκε για την τύχη του», είπε στην ΕΡΤ ο Γεράσιμος Κουρούκλης, διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert. «Δυστυχώς ο Ευθύμης είχε εξαφανιστεί γιατί κάποια καλόπαιδα θέλησαν να τον εξαφανίσουν από την πόλη». Ο ίδιος είπε ότι «υπάρχει μια οικειοθελής εξαφάνιση λόγω του φόβου και του πανικού. Ωστόσο, μας κινητοποιεί ακόμα περισσότερο η πιθανότητα ότι ο Ευθύμης, μετά τα πάνδεινα που έχει υποστεί πολλές φορές, να έχει βάλει σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή του ή αυτοί οι οποίοι τον βιντεοσκόπησαν και δημιούργησαν όλο το θέμα του bullying να έχουν βαλθεί να τον βγάλουν από τη μέση».

Βίντεο που προβλήθηκε στο «Φως στο Τούνελ» έδειχνε συμμορία νεαρών να εκτοξεύει  βεγγαλικά, ξύλα και πέτρες στο σπίτι του Θύμιου. Εκείνος βγήκε έξω κρατώντας το μπαστούνι το οποίο χρησιμοποιεί για να περπατήσει. Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι θρασύδειλοι νεαροί, δημιούργησαν το βίντεο και άρχισαν να διαδίδουν ότι τους κυνηγά με τσεκούρι, μαχαίρι ή αλυσοπρίονο. Ο ίδιος κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου για να καταγγείλει το γεγονός και να ζητήσει αστυνομική προστασία. Από εκείνη την ημέρα χάθηκαν τα ίχνη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος αγνοούμενος (μέλος πολύτεκνης οικογένειας καθώς φέρεται να έχει 12 αδέλφια) είχε παραμορφωθεί στο πρόσωπο μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε το 2008, στην Τρίπολη όπου ζούσε τότε.

 

Δημοσιεύθηκε στην ON TIME στις 17 Μαΐου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!