Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Τι ψάχνει η ανακρίτρια-Πλησιάζει η εκταφή της Τζωρτζίνας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοένα και πλησιάζει η εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το 9χρονο παιδί δηλητηριαζόταν συστηματικά με κεταμίνη. Η 18η ανακρίτρια έχει ζητήσει να γίνουν όλα υπό άκρα μυστικότητα ενώ αναζητά περαιτέρω στοιχεία για την κεταμίνη. Ταυτόχρονα θα διερευνηθεί αν ο θάνατος της Τζωρτζίνας επήλθε από ασφυξία.

Την ίδια στιγμή, το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη είναι ξεκάθαρο και ο ειδικός ζητάει την εκταφή προκειμένου να γίνει λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο χρόνο.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε στο ιατροδικαστικό πόρισμα του Σωτήρη Μπουζιάνη που επιβεβαιώνει την κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα Δασκαλάκη. «Τότε που είχε ανοίξει ο τάφος για την ανάσυρση του τάμπλετ θα έπρεπε να ληφθούν τρίχες, και αν χρειαζόταν ακόμα και ο βηματοδότης, προκειμένου ο κάθε ιατροδικαστής να έχει μία πλήρη εικόνα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Προφανώς κρίθηκε ότι δεν είναι απαραίτητο, ωστόσο επιβεβαιώθηκε εάν είχε γίνει χρήση ουσιών στο παρελθόν. Θα ήταν καλύτερο για το ίδιο το παιδί που βασανίστηκε εν ζωή να το ταλαιπωρήσουμε και μετά θάνατον», ανέφερε στο Mega ο ιατροδικαστής.

Για τον θάνατο και το ενδεχόμενο εκταφής της 69χρονης σπιτονοικουκράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, ο κ. Λέων δήλωσε πως «Στην σπιτονοικοκυρά δεν έχει γίνει κάτι ιατροδικαστικά. Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε λήψη δειγμάτων από εναπομείναντα μέρη, και τρίχες και να ερευνήσουμε εάν είχε δηλητηριαστεί. Ωστόσο, από την στιγμή που έχει παραμείνει πολύ καιρό ενταφιασμένη, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, όπως και οι απαντήσεις που μπορούμε να πάρουμε»

«Έτσι όπως δείχνουν τα στοιχεία του πρώτου παιδιού, της Μαλένας, τα σημάδια είναι σαφή και οδήγησαν σε ασφυκτικό θάνατο», πρόσθεσε.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!