Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision: Ένα φιλί μεταξύ ανδρών, αποκλεισμός της Κύπρου και πολύ γυμνό (Βίντεο)

Δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ο χθεσινός Β Ημιτελικός της Eurovision, καθώς οι συμμετοχές δεν προσέφεραν θέαμα ή συγκλονιστικές ερμηνείες.

Η συμμετοχή που έγινε θέμα συζήτησης ήταν αυτή την Σαν Μαρίνο με τον Achille Lauro. Σε ένα σόου με φωτιές, κλουβιά και καπνούς ο Achille Lauro φίλησε έναν από τους κιθαρίστες στο στόμα, τραγούδησε και χόρεψε.

Η Κύπρος με την Ανδρομάχη, που τραγούδησε «Ela», δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό και επιτροπές και αποκλείστηκε, όπως προέβλεπαν τα γραφεία στοιχημάτων. Έτσι το Σάββατο δεν θα δώσει την μάχη στην σκηνή μαζί με την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου που έκαναν την περιγραφή μίλησαν για μία «χλιαρή γεύση» του Β Ημιτελικού.  Μάλιστα σχολιάστηκε έντονα το γυμνό και οι εμφανίσεις των τραγουδιστών στη σκηνή. «Ολοι έχουν γδυθεί απόψε εκτός από εμάς», είπε αστειευόμενος ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τελικά ο Β Ημιτελικός έφερε ακόμη 10 χώρες για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 14/05. Συγκεκριμένα προκρίθηκαν:  Βέλγιο, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Πολωνία, Φινλανδία, Εσθονία, Αυστραλία, Σουηδία, Ρουμανία και Σερβία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!