Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κρήτη: 2χρονη το «έσκασε» από το σπίτι-Βρέθηκε από περαστικό

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Χερσόνησο της Κρήτης όταν ένα 2χρονο κοριτσάκι κατάφερε να φύγει μέσα στην νύχτα από το σπίτι του.

Το κοριτσάκι βρέθηκε στον δρόμο και εντοπίστηκε από έναν 61χρονο  Ελληνο-Φιλιππινέζος, ο οποίος είχε μόλις σχολάσει από την εργασία του και περνούσε από την περιοχή. Ο άνδρας μετέφερε το παιδί στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου όπου παρέμεινε μέχρι το πρωί.

Την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί εντόπισαν τους γονείς και μετέβησαν στο σπίτι τους. Όταν ρώτησαν τον πατέρα του κοριτσιού που είναι εκείνος φέρεται να απάντησε: «Κοιμάται στην κούνια του». Οι άνδρες της αστυνομίας εξήγησαν στους γονείς τι είχε συμβεί και εκείνοι υπέστησαν σοκ.

Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και παραπέμφθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. «Ευχαριστούμε τον Θεό και τον άνθρωπο που το βρήκε το παιδί…» είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της 2χρονης.

«Είστε από τους τυχερούς. Άλλοι σε ένα δευτερόλεπτο τα χάνουν όλα. Το πήρατε το μάθημα» είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου, η οποία έκρινε αθώο τον πατέρα. Μάλιστα ο άνδρας ενημέρωσε το δικαστήριο ότι θα εγκαταστήσει δέσμες γύρω από την μονοκατοικία της οικογένειας και θα τοποθετήσει συναγερμό προκειμένου να μην υπάρξουν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!