Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τεχνικός υπολογιστών την βοηθούσε να σβήνει ηλεκτρονικά ίχνη

Άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα φαίνεται ότι είναι ένας μεσήλικας τεχνικός υπολογιστών, ο οποίος βοηθούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήνει στοιχεία από τον υπολογιστή της.

Όπως αποκάλυψε στο Mega ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος ο τεχνικός, που προέρχεται από την Πάτρα, έχει εντοπιστεί από τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», ανέφερε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο τεχνικός αναμένεται να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας την Τρίτη προκειμένου να καταθέσει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου επί μία τριετία ζητούσε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο να «καθαρίζει» το ιστορικό αναζητήσεων στον υπολογιστή της.

Την ίδια στιγμή το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ψάχνει τα στοιχεία από τις ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου. Εκτιμάται ότι θα γίνει πλήρης ανάκτηση και αξιοποίηση των στοιχείων αυτών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!