Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάνος Δασκαλάκης: Αυτή είναι η 30χρονη σύντροφος του από την Αθήνα

Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας και νέες λεπτομέρειες της θυελλώδους σχέσης που διατηρούσαν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως είχε γίνει γνωστό ο Μάνος Δασκαλάκης διέμενε στην Αθήνα με μία 30χρονη γυναίκα όταν προσήχθη στην ΓΑΔΑ η σύζυγος του για την δολοφονία της 9χρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha, η 30χρονη ασχολείται επαγγελματικά με την ελεύθερη αγορά και μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών φέρεται να πήρε αποστάσεις από τον Μάνο Δασκαλάκη.

Πριν από λίγο διάστημα ο Μάνος Δασκαλάκης παραδέχθηκε την ερωτική σχέση που διατηρεί στον δημοσιογράφο, Πέτρο Κουσουλό. «Ωστόσο, είχε υπογραμμίσει πως «υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ότι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κύριος Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που είναι τώρα δεν το γνωρίζει», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Παράλληλα είχε σημειώσει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε ότι επέστρεψε στο σπίτι του μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας χωρίς να έχει αναθερμάνει την σχέση του με την σύζυγο του. «Η τωρινή του σχέση είναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε είναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική», είπε ο δημοσιογράφος.

Πραγματογνωμοσύνη στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Με εντολή της 18ης τακτικής ανακρίτριας θα διοριστεί πραγματογνώμονας παιδοψυχολόγος προκειμένου να εξετάσει τις ζωγραφιές της 9χρονης και να προσπαθήσει να εξάγει περισσότερα στοιχεία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι ζωγραφιές του παιδιού θα μπορούσαν να φωτίσουν περισσότερο το ενδεχόμενο της δολοφονίας, καθώς αποτυπώνουν την συναισθηματική κατάσταση της 9χρονης.

Την ίδια στιγμή ξεκινάει νέος γύρος με καταθέσεις στην τακτική ανακρίτρια. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα από το γραφείο της τακτικής ανακρίτριας πέρασαν όλα τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, που είχαν κληθεί ως μάρτυρες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!