Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Alec Baldwin: Έγκυος στο έβδομο παιδί του η συζυγός του

Ο δημοφιλής ηθοποιός Alec Baldwin και η συζυγός του, Hilaria Baldwin, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μιας και σε λίγο καιρό θα έρθει στο κόσμο, ο νέος καρπός του ερωτά τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2012 και από τότε σχεδόν δε περνάει χρόνος χωρίς να υποδεχθεί ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά του.

Την αποκάλυψη έκανε η σύζυγος του ηθοποιού μέσα από το προφίλ της στο Instagram και όπως τόνισε: «Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια συναρπαστική και τεράστια έκπληξη: ένας ακόμα μικρός Baldwin έρχεται φέτος το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι ότι η οικογένειά μας είχε ολοκληρωθεί και είμαστε τρισευτυχισμένοι με αυτή την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά – όπως μπορείτε να δείτε, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένα! Το νέο μας μωρό είναι μια φωτεινή πηγή στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς».

Να υπενθυμίσουμε όμως πως τον περασμένο χρόνο το ζευγάρι, βίωσε μια μεγάλη τραγωδία, όταν στα γυρίσματα της ταινίας του, καθώς, πυροβόλησε με το πιστόλι που χρησιμοποιούσε για το set, το οποίο όπως αποδείχθηκε περιείχε κανονικές σφαίρες, με αποτέλεσμα η Halyna Hutchins να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστεί ο σκηνοθέτης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!