Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Εκτός ορίων οι Κόκκινοι! Βαριές κουβέντες μεταξύ Ευρυδίκης – Ναυσικάς – Άρη!

Από την ημέρα που βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σάκης Αρσενίου, έχει γίνει ο κακός χαμός στην ομάδα των διασήμων.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor μάλιστα, τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν οι υπόλοιποι παίκτες ψήφισαν και τη Μυριέλλα Κουρεντή με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για να αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου με τους διαγωνιζόμενους να ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλο. Συγκεκριμένα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατηγόρησε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πως διαστρέβλωσε την αλήθεια σχετικά με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πέρυσι με την Κάτια Ταραμπάνκο ενώ της ζήτησε να παραδεχτεί όσα έχει πει στο παρελθόν για τη Μυριέλλα Κουρεντή.

«Διαστρέβλωσες την αλήθεια για αυτό με την Κάτια και τις προμήθειες για να την στρέψεις εναντίον μου και να με ψηφίσει. Και επειδή με την Μυριέλλα έχετε αλλάξει τα πάντα εδώ μέσα, δεν ξέρω και εγώ τι. Τόσο καιρό λες για την Μυριέλλα και ξαφνικά ενδιαφέρεσαι για την Μυριέλλα. Ο Άρης δεν σου έκανε καμία επίθεση επειδή με ψήφισες, γιατί αλλιώς θα είχε επιτεθεί και στους υπόλοιπους.

Αν ήσουν εσύ σωστή θα έλεγες στη Μυριέλλα τι λες για εκείνη εδώ και δύο μήνες. Δύο μήνες την ανεβοκατεβάζεις … Κοίτα με στα μάτια και παραδέξου το. Τώρα ξαφνικά σε πειράξαμε εμείς; Παραδέξου το όμως, μην γυρνάς και λες για εμένα. Δεν θα με βγάλει εμένα η Ευρυδικη τρελή. Έλεος πια», είπε ξεσπώντας η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!