Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δανάη Μπάρκα: Το ατύχημα της γιαγιάς Τούλας και η ατάκα που είπε στην εγγονή της

Η Δανάη Μπάρκα είναι μια πολύ γλυκιά παρουσία στον χώρο της ελληνικής showbiz και το Instagram τη λατρεύει.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από τα χιλιάδες μηνύματα που έλαβε για τη γιαγιά της μόλις την είδαν με γάζα στο κεφάλι σε στόρι της παρουσιάστριας.

Η γιαγιά Τούλα είναι το απόλυτο είδωλο του Instagram και αρκεί να ακολουθείς τη Δανάη για να το εξακριβώσεις.

https://www.instagram.com/p/CZFWJ5csl-e/?utm_source=ig_embed

Η Δανάη λοιπόν εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με τη γιαγιάς της με ένα post που αν μη τι άλλο περιείχε πολύ τραγούδι, και ποια ήταν η ατάκα που επιβεβαίωσε πως ήταν καλά και δεν έπαθε τίποτα σοβαρό.

«Ε, πέσαμε πριν 10 μέρες, χτυπήσαμε, κάναμε τα ράμματα μας, γίναμε μωβ παντού, πάθαμε οι γύρω γύρω 10 εγκεφαλικά απ’ την τρομάρα και μόλις ακούσαμε το πρώτο “Δανάη μου, ποτέ θα κάνεις παιδάκι να το μεγαλώσω;” βεβαιωθήκαμε ότι όλα είναι καλά.

Ανέβασα ένα στόρι πριν, είδατε τον επίδεσμο και τα μηνύματα που πήρα ρωτώντας με “τι έπαθε η γιαγιά μας” ήταν τόσα πολλά που ακόμα κλαίω.

Είναι καλά, πέρασαν 10 μέρες ήδη και όλα σούπερ. Σήμερα τραγουδήσαμε, φτιάξαμε νύχια, μιλήσαμε στο τηλέφωνο με όλη την Ελλάδα και με ρώτησε “πότε θα ξανά αρχίσω γυρίσματα για την εκπομπή;” Ε, οπότε όντως όλα καλά!

Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστεί για την αγάπη… μου φώναζε φεύγοντας να σας δώσω την ευχή της!», έγραφε στη λεζάντα του post.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!