Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γονίδης: «Ελεύθερος είναι αυτός που έχει όσο λιγότερα γίνεται»

Μία συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής άνοιξε την καρδιά του στη δημοσιογράφο Ελένη Μαρία Γαλανάκη και, όπως πάντα, απάντησε, με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε.

Ο Σταμάτης Γονίδης μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι τον οδήγησε να στραφεί στον δρόμο του Θεού, τονίζοντας ότι αν αυτή τη στιγμή δεν υπήρχε ο Χριστιανισμός ο κόσμος θα ήταν πολύ διαφορετικός. Κάποτε ήταν θρησκόληπτος αλλά μετά κατάλαβα ότι αυτός ο δρόμος δεν ήταν ο σωστός. Πλέον είμαι θρησκευόμενος. Το βαθιά δεν μπορώ να το πω όσο πρέπει, γιατί δεν θα ήμουν στον χώρο αυτό.

Για την ενασχόλησή του με το τραγούδι ανέφερε ότι «αυτό που κάνω είναι τρόπος ζωής, είναι έκφραση. Ήμουν από πολύ φτωχή οικογένεια και το τραγούδι με βοήθησε να ξεχωρίσω, μέσα από το ταλέντο και να γίνω γνωστός. Όμως όταν έγινα γνωστός κατάλαβα ότι αυτό δεν αρκεί. Οφείλω να φιλοσοφώ και να βλέπω την αλήθεια. Ποτέ ένας ήρεμος άνθρωπος δεν αρρωσταίνει. Η ηρεμία είναι η μεγαλύτερη θεραπεία».

Σε ερώτηση για το τι χρειάζεται ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος ξεκαθάρισε ότι: «Χρειάζεται να ξεκινήσουμε από τον εαυτό μας. Φερ΄ειπείν εγώ λέω ότι για ότι συμβαίνει φταίω άγω. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ο θεός είναι μία λαμπάδα και εμείς είμαστε κεριά. Είμαστε μία ενότητα από το ίδιο φως.

Δήλωσε ότι ο πραγματικός πλούτος κρύβεται στην καρδιά και όχι στην τσέπη, επισημαίνοντας ότι «ελεύθερος είναι αυτός που έχει όσο λιγότερα γίνεται» ενώ υπογράμμισε ότι του αρέσει να ζει σε έναν κόσμο «που ο ένας αγαπάει τον άλλον».

Μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης συνέστησε στον κόσμο να κάνει υπομονή και να στραφεί προς την πίστη, αναφέροντας ότι «ο Χριστός ποτέ δεν αφήνει τα παιδιά του».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!