Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά: «Ήταν πολύ άγριο όλο αυτό»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά, η οποία ξεκίνησε όταν ο ίδιος υποστήριξε πως υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που έχουν κάνει καριέρα σχολιάζοντας τα ρούχα και την εμφάνιση κάποιων άλλων ανθρώπων.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής ξεκαθάρισε αρχικά: «Δεν έχω προσωπικό με κανέναν, δεν μου έχει κάνει απολύτως τίποτα αυτός ο άνθρωπος. Θα ήταν ψέμα να πω κάτι τέτοιο. Το ότι μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου, μπορεί να έγινε, αλλά μετά τα βρήκανε, τα έλυσαν και είναι πλέον αγαπημένοι».

Έπειτα, ο Γιώργος Καπουτζιδης δήλωσε σχετικά με την απόφασή του να εκφράζει δημόσια τη γνώμη του: «Έδωσα μια μάχη να λέω τα πιστεύω μου, που καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην είναι η δημοφιλής άποψη στην παρούσα φάση, στο πέρασμα του χρόνου όμως δικαιώνομαι πάντοτε. Έχω πει πράγματα χρόνια πριν που κάποιοι δεν ήταν έτοιμοι να τα ακούσουν και τώρα τα αντιλαμβάνονται. Έχω αυτή τη χαρά να λέω τα πιστεύω μου χωρίς να έχω τον περιορισμό από τις δημόσιες σχέσεις της τηλεόρασης γιατί έφυγα από αυτή πολύ χορτασμένος».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις του για τον Νίκο Μουτσινά, ο ίδιος είπε: «Δεν είδα τις αντιδράσεις… Είδα όμως τις δηλώσεις της κυρίας Μανασίδου και χάρηκα, γιατί είπε πως ένιωσε θιγμένη και προσβεβλημένη. Ήταν πολύ άγριο όλο αυτό. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Δεν θα την κοροϊδέψει ξανά κάποιος. Είμαι σε μία εποχή που έχω την ελευθερία της γνώμης μου, πήρα τα ρίσκα μου, έδωσα μία μάχη να λέω την άποψή μου, ή μάλλον αυτά που πιστεύω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!