Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χαμός με την τραγουδίστρια Sophia Urista που… ούρησε πάνω σε άνδρα φαν στη σκηνή (Βίντεο)

Αξέχαστη θα μείνει σε πολλούς φαν της μπάντας Brass Against η πρόσφατη συναυλία που έδωσε το συγκρότημα στην πόλη Ντεϊτόνα της Φλόριντα, κυρίως εξαιτίας ενός περιστατικού που εκτυλίχθηκε πάνω στη σκηνή και προκάλεσε σάλο στα social media.

 

Στο συγκεκριμένο event που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τοπικού φεστιβάλ Welcome to Rockville, την παράσταση δεν έκλεψαν δυστυχώς οι «δυνατές» ροκ διασκευές για τις οποίες φημίζεται το νεοϋορκέζικο συγκρότημα, αλλά το άκρως… ασυνήθιστο σόου της frontwoman του.

 

 

Η τραγουδίστρια των Brass Against, Sophia Urista, θεώρησε καλή ιδέα ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή το βράδυ της περασμένης Πέμπτης να ανεβάσει πάνω έναν φαν της και να… ουρήσει στο πρόσωπό του. Η ιδιαίτερα προκλητική αυτή ενέργεια συνέβη περίπου στα μισά της συναυλίας, όταν ξαφνικά η ανερχόμενη ροκ σταρ εκμυστηρεύθηκε στο κοινό ότι είχε ανάγκη να ανακουφιστεί. «Θέλω να ουρήσω και δεν κρατιέμαι μέχρι την τουαλέτα… ας το μετατρέψουμε λοιπόν σε σόου», εμφανίζεται να λέει η Urista στο βίντεο από τη συναυλία που πλέον έχει γίνει viral.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!