Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Speira στην Οία: Mία από τις ομορφότερες υπαίθριες αγορές του κόσμου με ελληνική υπογραφή

 

Στο νησί της Σαντορίνης, στον κεντρικό πεζόδρομο της Οίας, υπάρχει πλέον μια από τις ομορφότερες υπαίθριες αγορές του κόσμου. Το concept store Speira.

 

Πρόκειται για ένα μοναδικό κατάστημα όπου, μέσα από μία σπειροειδή διαδρομή στον χώρο, οδηγούμαστε να ανακαλύψουμε δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών και ελληνικών designer brands. O υψηλής αισθητικής και design χώρος φιλοξενεί τις σύγχρονες τάσεις της μόδας σε ρούχα και αξεσουάρ. Ενώ παράλληλα, στο πλαίσιο της προώθησης και της ανάδειξης του ελληνικού πολιτισμού και κουλτούρας στη συλλογή του καταστήματος μπορεί κανείς να βρει από μικροαντικείμενα και έπιπλα, μέχρι τοπικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών.

 

«Μια υπαίθρια αγορά που προωθεί προϊόντα, όπως διακοσμητικά αντικείμενα, σουβενίρ, ρούχα, κοσμήματα, τοπικά προϊόντα, κρέμες και καλλυντικά, όλα φτιαγμένα από Έλληνες σχεδιαστές και ελληνικές εταιρείες Αποτελούν όλα προϊόντα Ελληνικού ντιζάιν και παραγωγής και επιλέγονται προσεκτικά από τους ιδιοκτήτες.» δηλώνει ο ιδιοκτήτης Θάνος Φλουσκάκος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1  και στο Άρωμα Ζωής με τη Σπυριδούλα Τριάντου. Προσθέτει πως «οι τουρίστες κάνουν και παραγγελίες καθώς δεν μπορούν  να μεταφέρουν όλα όσα  θα ήθελαν. Λατρεύουν κάθε τα ελληνικό και εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Ελλάδα ταξιδεύει παντού»

 

 

 

Εκεί βρέθηκε και ο Ιωάννης Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Στεφανία

 

 

Ο Βασιλιάς της Κερατίνης Ιωάννης Αγγελόπουλος με τον φίλο του και επιχειρηματία Θάνο Φλουσκάκο

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!