Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Στα χαρακώματα οι δυο ομάδες και «στη μέση» η παραγωγή-Η ομάδα που κέρδισε το ταξίδι στο Μαϊάμι

Πρωταγωνιστής για ακόμη ένα επεισόδιο ο Τριαντάφυλλος απόψε καθώς με τα καμώματά του εξόργισε και πάλι τους Μπλε και αυτή τη φορά έφερε ανατροπές που δεν περίμεναν οι Κόκκινοι.

Στον αγώνα με φόντο το φοβερό έπαθλο με το ταξίδι στο Miami ο Τριαντάφυλλος διέκοψε τον αγώνα καθώς ένιωσε ότι δεν μπορούσε και πάλι να παίξει. Αμέσως, άρχισε η γκρίνια στην αντίπαλη ομάδα που τον κατηγόρησε για στρατηγική κι έτσι έβαλε και στον χορό τον Acun Ilıcalı που έριξε «καμπάνα» στην ομάδα.

Για να δοθεί μία δίκαια λύση ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα όποια φορά ο τραγουδιστής δεν παίζει ο πόντος θα πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Οι Κόκκινοι αυτομάτως είχαν μεγάλο πρόβλημα αφού οι έφευγαν free πόντοι στους Μπλε αν και ο «τυφώνας» Κατσούλης δεν άφησε πολλά περιθώρια να πάρει άσχημη τροπή το παιχνίδι.

Με λύσσα έφερε σερί νικών και έκλεισε τον κύκλο με 10-8 με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε ιαχές και τη Μαριαλένα να αναφωνεί «”Μπράβο, αγάπη μου!”. “τι θέλεις να σε ξαναερωτευτώ με αυτά που κάνεις;”».

Στην αντίπερα όχθη τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά με την Καρολίνα να ξεσπά σε κλάματα, τον Κόρομι να ουρλιάζει και τον Ασημακόπουλο και τον Μπόγδανο να πέφτουν σε βαθύ πένθος.

Και μπορεί ο Τριαντάφυλλος αρχικά να δήλωσε κόντρα στις διαμαρτυρίες της μπλε ομάδας ότι δεν θα παέι στο Miami αλλά στο τέλος έκανε άλλη μία τεράστια κωλοτούμπα και άρχισε να ετοιμάζεται για τις ΗΠΑ.

Η ομάδα αποφάσισε ότι ο παίκτης των Μπλε που θα ακολουθούσε στον προορισμό θα ήταν ο Κόρομι.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!