Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MasterChef: Εκτροχιασμός του Διονύση με απαράδεκτα σχόλια για την Μαρίνα-O παίκτης που αποχώρησε

Η δοκιμασία αποχώρησης ξεκίνησε στο MasterChef με τους Διονύση Σαρακίνη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκο Σκορδάκη και Παναγιώτη Τζαμαλή να παλεύουν μαγειρικά για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Ο Διονύσης κάνει δηλώσεις για το πως του φαίνεται η αποψινή δοκιμασία κι εκεί δεν παραλείπει να στάξει φαρμάκι για την Μαρίνα, όπως συνηθίζει τελευταία στον διαγωνισμό: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω με το απόλυτο στο σπίτι και μαζί μου θέλω να ακολουθήσει Σκορδάκης και Τζαμαλής και να πετάξουμε τα σκουπίδια από το σπίτι…» Φυσικά ο ίδιος αναφερόταν αποκλειστικά στην τέταρτη υποψήφια που είχε απομείνει κι ήταν η Μαρίνα για την οποία ουκ ολίγες φορές, έχει μιλήσει αρνητικά.

Για άλλη μια φορά ο Διονύσης έδειξε τους τρόπους του και την συναδελφικότητα που δεν έχει στον διαγωνισμό.

Μάχη για τέσσερις απόψε στο MasterChef κι άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης λαμβάνει χώρα.

Η Κόκκινη ομάδα εξαιρέθηκε αφού ήταν η νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας, όπως κι ο Γιάννης Αυλωνίτης με τον Παύλο Χάππιλο που κέρδισαν τις δύο ασυλίες. Διονύσης Σαρακίνης, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης και Παναγιώτης Τζαμαλής. Το πιάτο του σημερινού καλεσμένου των τριών chef κριτών, Βασίλη Μουρατίδη, δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, που κλήθηκαν να το αντιγράψουν, μετατρέποντας τη δοκιμασία σε ντέρμπι. Κάποιοι περιορίστηκαν από τον χρόνο και δεν κατάφεραν να συγκεντρωθούν στα υλικά που έπρεπε να μαγειρέψουν την στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες από τον εξώστη προσπαθούσαν να βοηθήσουν.

Ο παίκτης που τα έχασε στην δοκιμασία κι είχε το πιο αδύναμο πιάτο με πάρα πολλά λάθη και με παρασκευές του να μυρίζουν αυγό, είναι ο Παναγιώτης Τζαμαλής, δημιουργώντας μία μελαγχολία στους συμπαίκτες του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!