Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση – Ποιον ψήφισε τελικά ο Τζέιμς; (βίντεο)

Ο αρχηγός της μπλε ομάδας βρέθηκε σε δύσκολη θέση λόγω της ατομικής ασυλίας

Συμβούλιο με τις μπλε δάδες αναμμένες ήταν και το αποψινό στο Survivor, με την ομάδα του Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται στη δύσκολη θέση να ψηφίσει για τον ποιον επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Chris Σταμούλης ήταν ήδη ο πρώτος υποψήφιος, ενώ μετά από την απόφαση και του ίδιου και του Αλέξη Παππά να μην αγωνιστούν στο αγώνισμα ασυλίας, οι δυο τους ήταν σίγουρο ότι θα έκαναν… παρέα στις θέσεις των υποψηφίων.

Η συζήτηση στο συμβούλιο είχε στο επίκεντρο αυτούς τους δύο παίκτες, την ίδια στιγμή που η Σοφία σφάδαζε από τους πόνους και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το συμβούλιο.

Η ψηφοφορία
Ο Τζέιμς ψήφισε τον Αλέξη, η Ελευθερία το ίδιο, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Ο Chris ψήφισε τον Πάνο Καλίδη, όπως και ο Αλέξης.

Ο Αλέξης Παππάς έλαβε τις περισσότερες ψήφους από την ομάδα του. Ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε ότι τρίτος υποψήφιος είναι ο Πάνος Καλίδης.

Νωρίτερα ο Αλέξης Παππάς και Chris Σταμούλης πήραν… το αίμα τους πίσω στον αποψινό αγώνα ασυλίας.

Η απόφαση που πήραν να μην διαγωνιστούν στο σημερινό αγώνισμα, έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και στην Μπλε ομάδα!

Ο Αλέξης Παππάς είπε φανερά απογοητευμένος, λίγα λεπτά πριν μεταφερθούν στο στίβο μάχης: «Με θεωρούν τόσο κακό ως άνθρωπος και παίκτη που με πουλάνε σε ένα φθηνοπάζαρο, κάπου στα άχρηστα, στον πάγκο ενός παζαριού. Αυτή η υποτίμησή τους στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό. Δεν έχω πει τον τελευταίο μου λόγο, αλλά σύντομα θα το κάνω…».

Ο Chris από την άλλη είπε, μόλις έφτασαν στον στίβο μάχης: «Αφού με θεωρούν αδύναμο αγωνιστικά, σήμερα αποφάσισα να μην αγωνιστώ. Δεν θέλω να αγωνιστώ απόψε»! Και ο Αλέξης Παππάς τόνισε: «Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Κρις. Δεν θα αγωνιστώ σήμερα».

Έτσι ο Αλέξης και ο Chris αποφάσισαν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης να μην αγωνιστούν. Αυτό όπως φαντάζεστε, προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στην Μπλε ομάδα πριν το στίβο μάχης! O Σάκης Κατσούλης ζήτησε προσωπική χάρη στους δυο παίκτες να αγωνιστούν, ωστόσο Chris και Αλέξης ήταν ανένδοτοι.

Ο Chris κατέληξε, λέγοντας πως για να ηρεμήσει η ομάδα θα πρέπει να αποχωρήσει ένας παίκτης από εμάς και συγκεκριμένα ο James Καφετζής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!